Survivalbaan huren Groningen

In Groningen kunt u een spectaculaire survivalbaan huren! Feestverhuur Groningen verhuurt namelijk survivalbanen voor jong en oud. Bent u geïnteresseerd in het huren van een survivalbaan in Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem nu contact met ons op.

Survivalbaan huren Groningen

Een survivalbaan is een super attractie voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Iedereen kan zich uitleven op onze geweldige survivalbaan. Dus heeft u binnenkort een evenement of feest en bent u nog op zoek naar een spectaculaire aandachtstrekker? Dan is het huren van een survivalbaan bij ons in Groningen een goed idee! Wij verhuren verschillende survivalbanen voor zeer lage prijzen. De survivalbanen die u bij ons kunt huren zijn:

  • Survivalbaan 14 meter
  • Survivalbaan 21 meter

Elke survivalbaan die u bij ons in Groningen kunt huren is even spectaculair. Ze bevatten enorm veel obstakels om het zo lastig mogelijk te maken de overkant van de survivalbaan te halen. De survivalbanen bevatten daarnaast ook een klimmuur en een glijbaan en de grote survivalbaan van 21 meter is ook andersom te gebruiken. Dat belooft dus veel spektakel!

Welke survivalbaan u ook bij ons huurt, u kunt ze zelf ophalen en in elkaar zetten maar uiteraard kunt u dit ook door ons laten doen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor begeleiders die toezicht houden op het gebruik van de survivalbaan. Zo kunt u op een verantwoorde manier veilig gebruik maken van de survivalbaan die u bij ons in Groningen kunt huren.

Heeft u er al aan gedacht om een survivalbaan te huren in combinatie met een andere attractie? Wij verhuren in Groningen namelijk nog veel meer spectaculaire attracties om uw evenement net dat beetje extra te geven. U kunt hierbij denken een bijvoorbeeld:

  • Springkussens
  • Spellen
  • Eten en drinken

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om een survivalbaan bij ons in Groningen te huren. Wij adviseren u graag!

Survivalbaan van 14 meter of een Survivalbaan van 21 meter huren in Groningen doet u bij Feestverhuurgroningen!