Een krachtig totaalconcept

Feestverhuur Groningen organiseert en verzorgt feestelijke bijeenkomsten voor bedrijven en particulieren. Dit vanaf 20 tot 200 personen. U kunt bij ons terecht voor kleine en middelgrote evenementen, recepties, openingen, bijeenkomsten, familiefeesten en sport- en speldagen. Onze kracht zit in het totaalconcept. Dus van idee tot uitvoering, inclusief locatie-inrichting, organisatie en begeleiding van activiteiten en het verzorgen van de catering. Wilt u alleen de catering van de borrelhap of lunch? Dat kan ook. Wij schakelen dan onze collega-cateraars in en zorgen dat alles op tijd op locatie is.

MEEDENKEN

Wij denken met u mee, regelen wat u geregeld wilt hebben en dragen zorg voor een vlekkeloze uitvoering. Uw wens is onze uitdaging!

INRICHTING

Wij richten de locatie in op een passende wijze op elke gewenste plaats. Partytenten klein, groot, geschakeld?

ATRIBUTEN

Wij zorgen voor attributen zoals beeld- en geluidapparatuur, stoelen, banken, sta-tafels en buffetten. De aard van de bijeenkomst bepaald de aankleding.

CATERING

Wij verzorgen alle soorten catering zoals bedrijfslunches, uitgebreide barbecuebuffetten of een hapje en een drankje na afloop van een bijeenkomst.

Begeleiding

Wij begeleiden op een enthousiaste wijze sport- en spelactiviteiten en zorgen voor correct en betrokken personeel voor de bediening. Uiteraard bezorgen we de kinderen de dag van hun leven. Hierbij is alles mogelijk, bijvoorbeeld springkussen, opblaasbare spektakelbanen, suikerspinnen, popcorn, schminken of een ballonnenwedstrijd met of zonder begeleiding van clowns

INFORMATIE AANVRAGEN

Partyservice

Wij denken met u mee, regelen wat u geregeld wilt hebben en dragen zorg voor een vlekkeloze uitvoering. Uw wens is onze uitdaging! Wij richten de locatie in op een passende wijze op elke gewenste plaats. Partytenten klein, groot, geschakeld? Wij zorgen op een eenvoudige manier (dus zonder enorme kosten) voor een sfeervol onderkomen. Daarnaast zorgen wij voor alle attributen, zoals beeld- en geluidapparatuur, stoelen, banken, sta-tafels en buffetten. De aard van de bijeenkomst bepaald de aankleding. Dit varieert van een eenvoudige opstelling tot een feestelijke aankleding met ballonnendecoraties, feestverlichting en skydancers. Ook de catering van het evenement nemen wij voor onze rekening. Wij verzorgen alle soorten catering vanaf 20 personen. Zo verzorgen wij bedrijfslunches, uitgebreide barbecuebuffetten, een hapje en een drankje na afloop van een bijeenkomst, een warme versnapering (bijvoorbeeld poffertjes, chocolademelk, soep) bij een dropping of (teambuildings)activiteit, enzovoort.

Feestverhuur Groningen wil dat (feest)bijeenkomsten voor ieder mogelijk en betaalbaar zijn. Daarom is onze service van uitstekende kwaliteit, maar niet luxe. Verwacht van ons geen porselein of kristal, maar wel professionaliteit, enthousiasme, flexibiliteit en betrokkenheid. Vanzelfsprekend voldoen al onze producten aan alle eisen op het gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit. Onze uitdaging ligt in het bieden van de beste service. U wilt een bijeenkomst organiseren die op rolletjes loopt en aan zijn doel beantwoord. Wij willen dat ook!