prijzen incl. btw

Een krachtig totaalconcept

Feestverhuur Groningen organiseert en verzorgt feestelijke bijeenkomsten voor bedrijven en particulieren. Dit vanaf 20 tot 200 personen.

U kunt bij ons terecht voor kleine en middelgrote evenementen, recepties, openingen, bijeenkomsten, familiefeesten en sport- en speldagen.

Onze kracht zit in het totaalconcept

Dus van idee tot uitvoering, inclusief locatie-inrichting, organisatie en begeleiding van activiteiten en het verzorgen van de catering. Wilt u alleen de catering van de borrelhap of lunch? Dat kan ook. Wij schakelen dan onze collega-cateraars in en zorgen dat alles op tijd op locatie is.

Meedenken
Wij denken met u mee, regelen wat u geregeld wilt hebben en dragen zorg voor een vlekkeloze uitvoering. Uw wens is onze uitdaging!
Inrichting
Wij richten de locatie in op een passende wijze op elke gewenste plaats. Partytenten klein, groot, geschakeld?
Attributen
Wij zorgen voor attributen zoals beeld- en geluidapparatuur, stoelen, banken, sta-tafels en buffetten. De aard van de bijeenkomst bepaald de aankleding.
Catering
Wij verzorgen alle soorten catering zoals bedrijfslunches, uitgebreide barbecuebuffetten of een hapje en een drankje na afloop van een bijeenkomst.

Begeleiding

Wij begeleiden op een enthousiaste wijze sport- en spelactiviteiten en zorgen voor correct en betrokken personeel voor de bediening. Uiteraard bezorgen we de kinderen de dag van hun leven. Hierbij is alles mogelijk, bijvoorbeeld springkussen, opblaasbare spektakelbanen, suikerspinnen, popcorn, schminken of een ballonnenwedstrijd met of zonder begeleiding van clowns.

 

Informatie aanvragen