Suikerspinnen op uw gelegenheid?

Een suikerspinmachine huren? Dat kan bij Feestverhuur Groningen! Onze suikerspinmachine is hypermodern en voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Maar dat is niet de enige reden om voor ons te kiezen. Wij hanteren een klantgerichte aanpak, waarbij uw wensen centraal staan. Kiest u voor het huren van onze machine, dan wordt er vooraf altijd besproken wat wat uw wensen zijn. Wij zullen hier dan zo goed mogelijk op inspelen. Wij werken in Groningen en Friesland. Dus of u nu onze machine in Drachten of in Assen wilt huren, wij staan graag voor u klaar. Wat kunnen wij voor u doen?

Onze mogelijkheden

Feestverhuur Groningen heeft een supermoderne suikerspinmachine, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om zelf suikerspinnen te maken. Uiteraard zullen onze medewerkers u vooraf uitleggen hoe de machine werkt, wanneer u deze wilt huren. U kunt bij ons uit verschillende kleuren suiker kiezen, bijvoorbeeld groen, blauw en oranje. Tevens kunt u naast onze suikerspinmachine voor een kleine meerprijs onze multifunctionele kraam huren. Ook bieden wij de mogelijkheid tegen een scherpe prijs attracties in combinatie met onze suikerspinmachine te huren. Meer hierover weten? Vraag onze medewerkers ernaar en neem contact op.

Wij doen meer voor u

Feestverhuur Groningen is niet alleen uw adres voor het huren van attracties en andere feestartikelen. Wij kunnen meer voor betekenen. Naast de verhuur van een suikerspinmachine kunnen wij u ook helpen bij:

  • Het organiseren van uw gelegenheid
  • Het inrichten van de locatie
  • Het verzorgen en klaarzetten van alle attributen
  • Het regelen van de catering
  • Het begeleiden van de verschillende activiteiten

Onze suikerspinmachine huren?

Wilt u graag wat meer informatie over het huren van onze suikerspinmachine? Of zou u graag van onze diensten gebruikmaken in Drachten of Assen? Wij staan voor u klaar. Neem direct contact met ons op en wij bespreken graag wat er mogelijk is in Groningen en Friesland. Stuurt u hiervoor meteen een e-mail naar info@feestverhuurgroningen.nl of vul het online formulier op onze contactpagina in. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw bericht. Ons telefoonnummer kunt u op onze contactpagina vinden, wanneer u ons liever persoonlijk spreekt. Waarvoor wilt u onze suikerspinmachine huren?