Op zoek naar een feestverhuurbedrijf?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een stormbaan kunt huren in Groningen of Friesland? Wij van Feestverhuur Groningen helpen u dan graag. U staat bij ons als klant centraal. En of u nu voor ons kiest in Assen of Drachten, wij doen graag dat beetje extra voor u. Zo helpen wij u bij het opbouwen en het afbreken van uw stormbaan, wanneer u kiest voor het huren van een baan bij ons. Ook kunnen wij begeleiding bieden tijdens uw evenement en zelfs de hele organisatie nemen wij u graag uit handen. Wat kunnen wij voor u doen?

Ruime keuze aan stormbanen

Wanneer u een stormbaan wilt huren, dan vindt u bij ons een uitgebreid aanbod. Of u nu zoekt naar een klein model of een baan van een wat groter formaat, u kunt bij ons diverse stormbanen huren. U vindt in ons assortiment onder andere:

  • Een megabaan van 78 meter met onder meer een zeephelling en buikschuifbaan
  • Een survivalbaan met dubbele banen en kan ook andersom worden gebruikt
  • Adventure Track Jungle met een glijbaan en andere lastige obstakels

Dit is maar een greep uit ons aanbod aan stormbanen die u bij ons kunt huren. Wilt u graag weten welke stormbaan wij in ons assortiment hebben? Neemt u dan gerust contact op. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Wij leveren kwaliteit

Wij van Feestverhuur Groningen vinden het leveren van kwaliteit erg belangrijk. Wanneer u een stormbaan huurt bij ons, dan willen wij dat deze ook aan uw wensen en eisen voldoet. Daarom vindt u bij ons alleen attracties die aan strenge eisen voldoen. Niet alleen op het gebied van kwaliteit voldoen onze stormbanen aan de hoogste normen, maar ook op het vlak van hygiëne en veiligheid. Een stormbaan van ons heeft dan ook altijd een Certificaat van Goedkeuring. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u kwaliteit geleverd krijgt, wanneer u kiest voor het huren van een van onze banen.

Een stormbaan huren? Neem contact op

Zou u graag meer informatie willen over het huren van een attractie in bijvoorbeeld Drachten? Wilt u graag meer weten over onze stormbaan? Of heeft u nog een vraag over onze werkwijze in Assen? In al deze gevallen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag hoe wij u in Friesland of Groningen kunnen helpen. Vul vandaag nog het contactformulier op onze website in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer dat u op onze contactpagina vindt. Welke stormbaan wilt u huren?