Een rode loper huren?

Wilt u graag een rode loper huren voor een gelegenheid, zoals de opening van een winkel of een gala? Dan bent u bij Feestverhuur Groningen op de juiste plek. Wij bieden u een klantgerichte werkwijze, waarbij uw wensen centraal staan. Onze medewerkers zullen er dan ook alles doen aan uw eisen te voldoen, wanneer u kiest voor het huren van een rode loper bij ons. Wij zijn werkzaam in het Noorden van het land. Zo helpen wij u graag in Drachten (Friesland), maar ook in Groningen in bijvoorbeeld Assen kunt u bij ons terecht. Hoe mogen wij u helpen?

Ons aanbod

Feestverhuur Groningen is uw adres wanneer u een rode loper wilt huren. U vindt bij ons een ruim aanbod aan lopers. Zo kunt u bij ons terecht voor een rode loper van 6 meter, maar ook een van 9 meter lang. Daarnaast kunt u bij ons lopers met of zonder afzetpaaltjes met (rode) tussenhangers huren. Hiervoor betaalt u bij ons niet de hoofdprijs. Wilt u het totaalpakket huren? Dan kunt u ook kiezen voor ons aanbiedingspakket. U huurt dan een rode loper met afzetpaaltjes en tussenhangers tegen een zeer scherpe prijs. Wilt u graag meer informatie hierover? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Meer dan alleen verhuur

Wij zijn niet alleen de juiste plek voor het huren van een rode loper, maar wij hebben u meer te bieden. U kunt ons ook inschakelen voor onze unieke partyservice. Zo kunnen wij u helpen bij:

  • De organisatie van uw evenement. Wij denken graag met u mee
  • De inrichting van uw feestlocatie. U vindt bij ons ook een ruim assortiment aan partytenten, meubilair en beeld- en geluidsapparatuur
  • Het verzorgen van de catering
  • De begeleiding van de verschillende activiteiten
  • Het afbreken van bijvoorbeeld springkussen

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over het huren van een rode loper in Drachten? Of wilt u onze hulp inschakelen in Assen? Neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag hoe wij u in Groningen of Friesland van dienst kunnen zijn. Vult u hiervoor het contactformulier op onze website in of stuurt u een e-mail naar info@feestverhuurgroningen.nl. Wilt u graag telefonisch contact met ons opnemen, dan kunt u ook bellen naar het telefoonnummer dat u op onze contactpagina vindt. Voor welk evenement wilt u onze rode loper huren?