Rode loper huren Groningen

In Groningen een rode loper huren? Dat kan bij Feestverhuur Groningen! Om uw feest of evenement een extra feestelijk tintje te geven, kunt u bij ons een Rode loper huren Groningen.

Organiseert u binnenkort een exclusieve party of een bijzonder evenement? Dan mag de rode loper natuurlijk niet ontbreken! Bij ons in Groningen kunt u voor een zeer scherpe prijs een rode loper huren met alles erop en eraan. Natuurlijk kunt u kiezen voor het huren van alleen de rode loper, maar wat is een rode loper zonder afzetpaaltjes? Wij bieden u twee verschillende aanbiedingspakketten:

Pakket 1:

  • Rode loper 6 meter
  • 10 afzetpaaltjes (aan beide kanten 5)
  • 8 rode tussenhangers (aan beide kanten 4)

Pakket 2:

  • Rode loper 9 meter
  • 14 afzetpaaltjes (aan beide kanten 7)
  • 12 rode tussenhangers (aan beide kanten 6)

Het huren van een rode loper hoeft niet veel te kosten! In Groningen bieden wij u namelijk bodemprijzen voor het huren van een rode loper. Wij willen dat iedereen bij ons terecht kan voor de verhuur van een rode loper. Om het feest ook echt feestelijk te houden hanteren wij alleen betaalbare prijzen. Het huren van een rode loper bij ons in Groningen is niet duur. Daar komt nog eens bij dat wij binnen de gemeente Groningen de rode loper bij u bezorgen en weer ophalen voor maar €10!

Om het huren van de rode loper compleet te maken, kunt u bij ons in Groningen ook terecht voor diverse toebehoren. Zo kunt u de rode loper extra feestelijk maken met verschillende ballondecoraties zoals een ballonnenboog of een ballonnenzuil. Wij maken deze ballondecoraties voor u op maat in de gewenste kleuren. Zo sluiten de ballondecoraties naadloos aan op de rest van uw evenement en trekt u op subtiele wijze net dat beetje extra aandacht voor uw rode loper!

U maakt uw feest of evenement compleet door een prachtige rode loper te huren bij ons in Groningen! Reserveer vandaag nog!

Rode loper huren in Groningen doet u bij Feestverhuurgroningen!