Poffertjeskraam huren Groningen

Poffertjeskraam huren in Groningen? Bij Feestverhuur Groningen kunt u terecht voor het huren van een poffertjeskraam met alles erop en eraan! Bij ons in Groningen kunt u voor een vast bedrag een poffertjeskraam huren waarbij we onbeperkt poffertjes uitdelen. Uiteraard worden onze poffertjes geserveerd met poedersuiker en roomboter! Wilt u ook een poffertjeskraam huren in Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Poffertjeskraam huren Groningen

Heeft u binnenkort een familiefeest, een straatfeest of een kinderfeest? Wat is er dan leuker om voor de kinderen een echte poffertjeskraam te huren? In de hele regio Groningen verhuren we een originele poffertjeskraam waarbij wij onbeperkt poffertjes maken voor iedereen die daar zin in heeft! Uiteraard kunnen we naast poffertjes ook suikerspinnen, popcorn of andere lekkere snoeperij uitdelen. Vertel ons uw wensen, vrijwel alles is mogelijk!

Wilt u zelf poffertjes bakken in de poffertjeskraam die u bij ons in Groningen kunt huren? Geen probleem! Wij verhuren namelijk ook poffertjesbakplaten voor in de poffertjeskraam. U kunt hierbij denken aan poffertjesbakplaten voor:

  • 54 poffertjes
  • 84 poffertjes

Bij het huren van onze poffertjesbakplaten kunt u voor een klein bedrag onze multifunctionele stand erbij huren. Deze fantastische blikvanger zorgt ervoor dat iedereen bij u langs komt voor het eten van overheerlijke poffertjes!

Afhankelijk van het feest dat u wilt organiseren hebben wij nog veel meer leuke attracties die u bij ons in Groningen kunt huren. Wat te denken van bijvoorbeeld een:

  • Popcornmachine
  • Suikerspinmachine
  • Ranjakoe

In combinatie met de poffertjeskraam, weten we zeker dat uw feest een onvergetelijke indruk zal achterlaten. Zowel bij kinderen als bij volwassenen!

Informeer vrijblijvend naar het huren van een poffertjeskraam bij Feestverhuur Groningen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw feest of evenement.