Graag een partytent huren?

Wanneer u graag een partytent wilt huren in Assen of Drachten, dan zit u goed bij Feestverhuur Groningen. Naar welke partytent u ook zoekt, bij ons vindt u hem. Wij bieden u verschillende tenten met diverse afmetingen. Daarnaast kunt u bij ons ook een opblaasbare pub van 7 bij 5 meter huren. Ook voor geluidapparatuur en verlichting kunt u bij ons terecht. Naar welke partytent bent u op zoek in Groningen of Friesland?

Onze partytenten

Bij Feestverhuur Groningen kunt u partytenten van verschillende afmetingen huren. De zijkanten van ieder van onze tenten kunnen naar wens open of gesloten worden. Daarnaast is iedere partytent gemakkelijk door 2 personen op te zetten. Er wordt een bouwtekening meegeleverd bij de huur van een feesttent. Onze partytenten hebben de volgende afmetingen:

  • 8 x 4 meter
  • 6,8 bij 5 m.
  • 6 x 4 meter
  • 4 x 4 meter
  • 10 x 4 meter

Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Kies voor onze partyservice

Naast dat u bij ons terechtkunt voor een partytent huren, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor allerlei toebehoren. Denk hierbij aan (sta)tafels en stoelen, maar u kunt bij ons ook heaters, een barbecue en een tap huren. Maar dit is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Wij kunnen ook de gehele organisatie van uw feest op ons nemen. Onze medewerkers zorgen er dan voor dat de partytent en alle attributen geplaatst worden, de catering verzorgd wordt en dat er bediening aanwezig is. Ook begeleiden onze medewerkers graag de activiteiten die u bij ons kunt huren. Wij zorgen ervoor dat uw feest volledig naar wens verloopt.

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over onze partytent in Assen? Of over het huren hiervan in Drachten? Heeft u nog een andere vraag voor ons? Neemt u in al deze gevallen contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar. Vult u hiervoor het contactformulier in op onze website. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@feestverhuurgroningen.nl. Wanneer u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreekt, dan kunt u ons 7 dagen per week tussen 9:00 en 22:00 bereiken. Wilt u een partytent huren in Groningen of Friesland, dan is Feestverhuur Groningen uw adres.