Opblaasbare ooievaar huren?

Wanneer u de geboorte van een kind groots wilt aankondigen, dan kunt u bij Feestverhuur Groningen een opblaasbare ooievaar huren. Dat is nog eens iets anders dan een exemplaar dat op het raam wordt geplakt of een houten vogel op een stok in de tuin. Hiermee zult u goed opvallen en weet de hele buurt dat er een baby geboren is. Wij bieden u in het Noorden van het land (Groningen, Friesland en Drenthe) deze blikvanger aan voor een scherpe prijs. U kunt de ooievaar bij ons komen ophalen, maar u kunt deze ook laten bezorgen in onder meer Drachten of Assen voor een meerprijs.

Geschiedenis van de ooievaar

Deze bijzondere vogel is ooit de kindertjesbrenger geworden, omdat hij geluk zou brengen. Ook lijkt de ooievaar een klein beetje op mensen. Zo heeft hij ook levenslang een partner en wanneer een ooievaarskuiken overlijdt, dan hebben zijn ouders veel verdriet. In 1909 stond deze vogel op het geboortekaartje van prinses Juliana en daardoor is deze traditie ontstaan. Dus naast beschuit met muisjes is het huren van een ooievaar een belangrijk onderdeel van de kraamtijd dat niet mag ontbreken.

Waarom bij ons huren?

Wij zijn niet het enige bedrijf bij wie u deze vogel kunt huren. Sterker nog, u heeft ook vele andere opties. Zo kunt u een ooievaar uittekenen op hout, deze uitzagen en verven en vervolgens in de tuin neerzetten. Maar wanneer u voor ons kiest, heeft u hier veel minder werk aan. Want wij:

  • Leveren u een kant-en-klare ooievaar met handige gebruikshandleiding
  • Bieden u de mogelijkheden om de gehele kraamtijd de opblaasbare vogel te huren
  • Zorgen ervoor dat iedereen op de hoogte wordt gesteld van het blijde nieuws
  • Kunnen u tevens geboorteballonnen leveren en andere feestelijkheden
  • Hebben tevens een bezorgservice (alleen in overleg mogelijk)

Kortom, wanneer u een ooievaar wilt huren, bent u bij ons aan het juiste adres!

Ontdek onze topservice

Omdat de geboorte van een baby een feestje waard is, zorgen wij met onze producten dat iedereen dit te weten komt. Dat doen we door de best mogelijke service aan te bieden. Een paar dagen langer onze opblaasvogel huren in Assen? Geen enkel probleem. Wilt u weten wat er mogelijk is in Drachten? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten voor meer informatie. U mag ook mailen. Onze gegevens vindt u op de pagina ‘contact’. Voor een feestelijke kraamtijd in Groningen, Friesland of Drenthe kunt u bij ons een ooievaar huren!