Een luchtkussen huren?

U wilt graag een luchtkussen huren? Dan bent u bij Feestverhuur Groningen aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruime keuze aan luchtkussens van verschillende formaten. Maar dat is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Kiest voor ons in bijvoorbeeld Drachten of Assen voor het huren van een luchtkussen, dan profiteert u ook van een persoonlijke werkwijze, een goede bezorgservice en een vakkundige begeleiding. Hoe kunnen wij u in Friesland of Groningen van dienst zijn?

Wat hebben wij u te bieden?

U vindt bij Feestverhuur Groningen een ruim assortiment aan luchtkussens die u kunt huren. Of u nu zoekt naar een mega-stormbaan of een klein luchtkussen, u vindt het bij ons in het aanbod. Ieder van onze springkussens wordt geleverd met een blower. Ook helpen wij u met het opbouwen en afbreken. Welk luchtkussen wilt u huren?

  • De Ultra Fun Zoo: klimmen tussen de apen en naar beneden glijden tussen de pinguïns
  • Mini springkussen Clown voor de allerkleinsten: met een halfronde glijbaan en tevens geschikt voor de wat kleinere tuin
  • Multiplay dolfijn: een springkussen met verschillende obstakels en een glijbaan.

Bovengenoemde springkussen zijn maar een paar voorbeelden van de luchtkussens die u bij ons kunt huren. Meer hierover weten? Neemt u in dat geval contact op.

Daarom kiest u voor ons

U vindt bij ons niet alleen een ruim aanbod aan attracties, maar er zijn meer redenen om voor ons te kiezen voor het huren van een luchtkussen. Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk en zetten daarom graag die stap extra voor u. Zo heeft een luchtkussen van ons een Certificaat van Goedkeuring, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Wij helpen u standaard bij het opzetten en het afbreken van het springkussen, maar wij kunnen u meer uit handen nemen. Zo kunnen wij ook helpen bij het organiseren van uw evenement. Denk hierbij aan het inrichten van uw locatie, het verzorgen van de catering en het begeleiden van diverse activiteiten.

Nog vragen? Neem contact op

Wanneer u graag meer wilt weten over het huren van een luchtkussen in Groningen of Friesland, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Vult u hiervoor het contactformulier op onze website in of zend een e-mail naar info@feestverhuurgroningen.nl. U kunt ons ook dagelijks telefonisch bereiken tussen 09.00 tot 22.00 op het nummer dat u onder ‘contact’ kunt vinden. Onze medewerkers vertellen u graag hoe wij u in bijvoorbeeld Assen of Drachten van dienst kunnen zijn. Wanneer u een luchtkussen wilt huren, dan zijn wij van Feestverhuur Groningen uw adres.