Voor een feestelijk gevoel

Met heliumballonnen geeft u uw feest, congres of gelegenheid in Friesland of Groningen een feestelijk tintje. Dankzij het helium stijgen de ballonnen op. U kunt het hele plafond versieren met heliumballonnen. Of u kunt ze vastbinden aan elkaar of aan meubels voor een feestelijk gevoel. Wij van Feestverhuur Groningen leveren u alles wat u nodig heeft: van diverse soorten ballonnen tot heliumflessen. In overleg kunnen we zelfs langskomen in bijvoorbeeld Assen of Drachten om ze voor u op te blazen.

Diverse ballonnen mogelijk

In onze assortiment vindt u niet alleen draaimolens en springkussen. Ook kunnen we veel voor u doen op het vlak van decoratie. Zo kunnen we ballonbogen en -decoratie maken, maar verkopen we tevens diverse soorten heliumballonnen en bijpassende producten:

  • Ballonnen in diverse kleuren
  • Geboorteballonnen
  • Sarah- en Abrahamballonnen
  • Snelsluiters met een lint van ongeveer 1 meter
  • Heliumflessen voor diverse hoeveelheden

Of een pakket met heliumballonnen

Wanneer u meerdere heliumballonnen nodig heeft, dan kunnen wij u tevens een leuk heliumballonnenpakket bieden. Dit bezorgen wij bij u thuis. U kunt zelf het kleurenpakket samenstellen en zelfs gouden, rode of zilveren exemplaren zijn mogelijk. In het pakket krijgt u standaard 30 of 50 stuks met een bijpassende heliumtank. Heeft u toch nog wat over? Dan kunt u de tank dichtdraaien en tot zeker een jaar bewaren. Zo heeft u meteen feestelijke aankleding voor een volgend feest!

Voordelen van ons bedrijf

Het lijkt zo simpel: u koopt een zakje met heliumballonnen en blaast ze op met een tank. Maar wat als u er veel nodig heeft of op zoek bent naar een speciale ballon voor de geboorte van een meisje? Dan kunnen wij van Feestverhuur Groningen u precies leveren wat u nodig heeft. Maar dat is niet het enige:

  • Wij verkopen grote hoeveelheden, zelfs een heliumtank voor 1000 heliumballonnen is geen probleem.
  • Op verzoek kunnen we ze op locatie voor u komen vullen.
  • Dankzij onze pakketten kunnen we u leuke kortingen aanbieden.
  • Ook denken we graag met u mee over de decoratiemogelijkheden.
  • Onze tanks zijn veilig en verantwoord. U krijgt enkel kwaliteit bij ons.

Bent u geïnteresseerd?

Of u nu heliumballonnen nodig heeft in Groningen of Friesland voor een oplating, ballonnenwedstrijd of een andere bijzondere gelegenheid, dan vindt u bij ons ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u ieder kind blij naar huis laten gaan met een eigen ballon of zoekt u feestelijke aankleding? Dan zijn wij u in onder meer Assen of Drachten graag van dienst. U kunt contact met ons opnemen per mail of via de telefoon. De contactgegevens hiervoor vindt u op de pagina ‘contact’. Met heliumballonnen laat u de sfeer van uw feest tot grote hoogten stijgen!