Op zoek naar feestverhuur?

Bent u op zoek naar een springkussen voor een kinderfeestje in Friesland? Of wilt u graag heliumballonnen huren voor een bruiloft of ander feest? Dan bent u in al deze gevallen bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan producten. Zo kunt u bij ons terecht voor een stormbaan, maar vindt u bij ons ook jubileumpoppen en zelfs een photobooth. Wij helpen u graag in Friesland om van uw feest een succes te maken. Wat mogen wij voor u doen?

Wie zijn wij?

Sinds 2009 is Feestverhuur Groningen werkzaam als party- en attractieverhuur. Ooit begonnen we met een paar springkussens en jubileumpoppen, maar inmiddels is ons assortiment uitgebreid tot maar liefst 180 artikelen. Of u nu graag een springkussen wilt huren of een ballonnenboog, wij zijn uw adres in Friesland. Wij hanteren voor ieder artikel bodemprijzen. Dat betekent echter niet dat er op kwaliteit ingeleverd. Al onze attracties zijn van een hoge kwaliteit en hebben dan ook een Certificaat van Goedkeuring. Daarnaast bieden wij u een totaalpakket in Friesland. Zo kunnen wij het organiseren van uw evenement u geheel uit handen nemen. Niet alleen verzorgen wij dan het inrichten van de locatie, maar ook de catering zal door ons geregeld worden.

Waarom ons in Friesland? Daarom!

Van oud-Hollandse spelletjes tot heliumballonnen, wij bieden u een ruim assortiment aan op het vlak van feest- en attractieverhuur. Maar u profiteert van meer wanneer u ons inschakelt voor uw feest. Zo vindt u bij ons altijd het volgende:

  • Gratis en vrijblijvend advies. Wij denken graag met u mee om uw feest in Friesland tot een groot succes te maken
  • Hulp bij het opzetten en het afbreken
  • Deskundige begeleiding bij uw gelegenheid in Friesland
  • Heldere handleidingen geleverd bij onze producten
  • Certificaat van Goedkeuring voor elk van onze attracties

Onze hulp nodig? Neem contact op

Wilt u graag een luchtkussen bij ons huren in Friesland? Of heeft u toch liever een stormbaan huren? Dan helpen wij  u graag. U kunt voor het huren van onze producten contact met ons opnemen door het online formulier op onze site in te vullen. Ook kunt u ons een e-mail sturen via info@feestverhuurgroningen.nl. Liever een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Het telefoonnummer hiervoor vindt u op onze contactpagina. Van oud-Hollandse spelletjes tot ballonnenboog, voor feestverhuur en attractieverhuur moet u in Friesland bij ons zijn.