Uw wensen, onze uitdaging

Wilt u graag een springkussen of heliumballonnen huren in Drachten? Dan bent u bij Feestverhuur Groningen op de juiste plek. Wij bieden u een ruim aanbod aan producten. Zo vindt u bij ons een ballonnenboog, maar ook een stormbaan en oud-Hollandse spelletjes. Daarnaast kunnen wij ook de catering van uw feest of evenement verzorgen. Naast attractieverhuur kunt u bij ons terecht voor de huur van bijvoorbeeld een ranjakoe, ijscowagen en gasbarbecue. Wij maken elk feest in Drachten tot een succes.

Van een luchtkussen tot oud-Hollandse spelletjes

Toen wij in 2009 begonnen, hadden wij enkel een paar verschillende springkussens en jubileumpoppen in ons assortiment. Tegenwoordig hebben wij een uitgebreider productenaanbod. Zo kunt u bij ons terecht voor de huur van een luchtkussen, oud-Hollandse spelletjes, maar ook voor een ballonnenboog. U kunt onze artikelen voor bodemprijzen huren. Kwaliteit wordt hierbij echter niet uit het oog verloren; daarom hebben onze attracties ook allemaal een Certificaat van Goedkeuring. Daarnaast bieden wij u in Drachten voordeelpakketten. U kunt dit pakket naar wens samenstellen, maar wij hebben ook standaardpakketten met een aantal van onze attracties voor u in Drachten.

Profiteer ook van onze voordelen in Drachten

Wanneer u op zoek bent naar feestverhuur in Drachten, dan zijn wij uw adres. Van een stormbaan tot heliumballonnen, u vindt het in ons assortiment. Dit is echter niet het enige wat wij u te bieden hebben. Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

  • Onze attracties worden geleverd met heldere gebruikershandleidingen.
  • Wij zijn niet alleen hét adres voor attractieverhuur, maar ook de organisatie van uw evenement kunnen wij u uit handen nemen.
  • Wij helpen u graag bij het opzetten en het afbreken van de grotere artikelen.
  • Ieder van onze producten heeft een Certificaat van Goedkeuring.
  • Uw wensen in Drachten staan bij ons voorop.

Wat mogen wij voor u doen?

Of u nu graag een springkussen in Drachten wilt huren of graag meer informatie wilt, onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen dat u op onze site vindt. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. Wilt u liever een e-mail naar ons sturen of wilt u ons graag telefonisch spreken? Dan vindt u de gegevens hiervoor op onze contactpagina. Waarbij kunnen wij u in Drachten helpen?