Een carrousel huren?

Bent u op zoek naar een carrousel? Dan zit u goed bij Feestverhuur Groningen. De eerste draaimolens waren redelijk simpel. Ze bestonden uit een rechtopstaande paal met daarbovenop twee gekruiste balken met touwen eraan bevestigd. Bezoekers namen dan een touw en liepen dan heel hard rondjes, net zolang tot ze begonnen te zweven. Bij onze carrousel hoeft dat gelukkig niet meer. Feestverhuur Groningen is werkzaam in zowel Friesland als Groningen. Dus of u nu in Assen of in Drachten een draaimolen zoekt, wij komen graag bij u langs.

Ga voor kwaliteit en veiligheid

Wij van Feestverhuur Groningen vinden het belangrijk dat wij u de kwaliteit leveren waarnaar u op zoek bent. Kiest u ervoor om een carrousel bij ons te huren, dan willen wij ook dat deze naar wens is. Daarom voldoen al onze attracties aan strenge eisen op het gebied van hygiëne, kwaliteit en veiligheid. Ze beschikken allemaal over een Certificaat van Goedkeuring. Maar wij bieden u meer dan dat. Wanneer u kiest voor onze carrousel, dan komen wij deze ook bij u neerzetten en u ontvangt van ons een heldere uitleg over hoe de attractie werkt. Mocht u liever hebben dat wij deze voor u bedienen, dan is dit ook mogelijk.

Daarom kiest u voor ons

Er zijn ook andere bedrijven in uw regio waar u een carrousel zou kunnen huren. Waarom zou u dan kiezen voor Feestverhuur Groningen? U kiest voor onze carrousel, omdat:

  • Onze attracties een Certificaat van Goedkeuring hebben, dit is zelfs wettelijk verplicht
  • Wij u helpen bij het opbouwen en het afbreken van de attractie
  • U ons ook kunt inschakelen voor het organiseren van uw evenement
  • Wij rekening houden met uw wensen
  • Wij u kwaliteit tegen een scherpe prijs bieden

Meer weten? Bel ons!

Heeft u nog een vraag over onze carrousel? Wilt u graag weten wat wij voor u in Drachten of in Assen kunnen betekenen? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie en vertellen u met plezier meer over onze mogelijkheden in Groningen en Friesland. Onze contactinformatie kunt u vinden onder het kopje ‘contact’ op onze website. Hier kunt ook het formulier invullen en naar ons toesturen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Waarvoor wilt u onze carrousel huren?