Attracties voor elke gelegenheid

Op zoek naar een attractie voor een (kinder)feest of een andere gelegenheid in Assen of Drachten? Dan bieden wij van Feestverhuur Groningen uitkomst. Onze attracties zijn bedoeld voor teamsporten. Ze worden dan ook voornamelijk in combinatie met een van onze andere attractietoestellen gebruikt. U kunt los een attractie bestellen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om attractiepakketten te huren. Zo kunt u verschillende toestellen voor een voordelige prijs huren. Ook is het mogelijk om zelf een pakket samen te stellen in Groningen en Friesland.

Welke attractie zoekt u?

Bij ons vindt u een ruime keuze aan attracties. Huurt u bij ons een opblaasbare attractie, dan wordt deze geleverd met een passende elektrische blower. Ook kan, indien gewenst, een kabelhaspel meegeleverd worden. Een aantal van onze attracties zijn:

  • Diverse attractiespellen: dartbord, ezeltje prik en limbo dansen
  • Voetbalattracties: levend tafelvoetbal, stropdas schieten en een pannaveld
  • Grote attracties: buikschuifbaan in de vorm van een haai, zeephellingen en een evenwichtsbalk

Dit is maar een klein overzicht van de attracties uit ons aanbod. Op zoek naar een specifieke attractie? Of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Certificaat van Goedkeuring

Wanneer u bij ons een attractie huurt, dan weet u zeker dat deze aan hoge veiligheidseisen en normen op het vlak van hygiëne voldoet. Ieder van onze attracties heeft namelijk een Certificaat van Goedkeuring. Dit betekent dat onze attractietoestellen voldoen aan de eisen die worden gesteld door het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen (WAS). Onze toestellen worden dan ook jaarlijks gekeurd, zodat wij er zeker van zijn dat onze attracties veilig zijn en blijven. Daarnaast ontvangt u van ons altijd een heldere gebruiksaanwijzing voor de door u gehuurde attractie. Ook dit doen wij om de veiligheid te kunnen waarborgen.

Neemt u gerust contact met ons op

Wilt u graag een attractie van ons huren? Of wilt u liever eerst meer informatie van ons ontvangen? In beide gevallen kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan voor u klaar om u verder te helpen. Vult u hiervoor het contactformulier op onze site in en wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk. Ook kunt u contact opnemen met ons door een e-mail te sturen naar info@feestverhuurgroningen.nl. Ons telefoonnummer kunt u op de contactpagina vinden. Welke attractie wilt u voor uw gelegenheid huren in Groningen, Friesland, Assen en Drachten?