Wij maken uw gelegenheid tot een succes

Voor de huur van een springkussen of een ballonnenboog bent u in Assen bij ons aan het goede adres. U vindt bij ons een ruime keuze aan attractieverhuur. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om de organisatie van uw feest geheel uit handen te nemen. Van de verzorging van de catering tot de opbouw van attracties, wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Daarnaast kunnen wij ook begeleiding bieden bij de verschillende attracties, mocht u dit willen. Heeft u specifieke wensen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij denken graag met u mee om uw feest in Assen tot een succes te maken.

Wat wij u bieden

Van een springkussen tot een Sarah- of Abrahampop, wij bieden u in Assen tal van producten aan. Voor de wat grotere artikelen, zoals een luchtkussen of een megastormbaan, helpen wij u graag bij het opzetten en het afbreken. Daarnaast worden al onze producten met een duidelijke handleiding geleverd. Zo weet u precies hoe ieder artikel werkt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor onder meer:

  • Entertainment, denk hierbij aan schminken en vermaak door clowns
  • Catering, zo kunt u bij ons een barbecue, suikerspinmachine of een poffertjeskraam huren
  • Ballonnen, van een ballonnenboog tot wensballonen en heliumballonnen
  • Stormbanen van diverse afmetingen, zo hebben wij een stormbaan van 21 meter en van 78 meter
  • Oud-Hollandse spelletjes, waaronder tafelhockey, het rad van fortuin en een haakse sjoelbak

Dit is maar een greep uit onze attractieverhuur. Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden in Assen? Vraag ernaar bij onze medewerkers en neem contact op.

Kies voor kwaliteit tegen een lage prijs

Bij Feestverhuurgroningen staat het leveren van betaalbare attractieverhuur in Assen voorop. Onze producten zijn dan ook zeer scherp geprijsd. Dit wil echter niet zeggen dat er ingeleverd wordt op kwaliteit. Al onze attracties voldoen aan de eisen gesteld op het vlak van veiligheid, kwaliteit en hygiëne en hebben dan ook een Certificaat van Goedkeuring. Daarnaast bieden wij u ook verschillende voordeelpakketten aan in Assen. U kant dan tegen een scherp tarief onze attracties huren. Ook is het mogelijk om dit pakket zelf samen te stellen.

Onze hulp inschakelen in Assen?

Wanneer u graag oud-Hollandse spelletjes of een stormbaan in Assen bij ons wilt huren, dan kunt u hiervoor natuurlijk contact met ons opnemen. Ook wanneer u meer informatie wilt hebben over ons, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar. Vul direct ons online contactformulier in en stuur het naar onze toe. Wij komen dan zo spoedig mogelijk terug op uw bericht. Of u ons nu inschakelt voor het organiseren van uw feest of enkel voor het inhuren van een luchtkussen, wij zijn u in Assen graag van dienst.