Een zeskamp organiseren?

Bent u op zoek naar spellen voor een zeskamp in Assen of Drachten? Dan bent u bij Feestverhuur Groningen helemaal op de juiste plek. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan spellen om uw zeskamp tot een succes te maken. Maar dit is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Wij willen u als klant zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Daarom vindt u bij ons ook een prima bezorgservice en altijd vrijblijvend en gratis advies. Daarnaast helpen onze medewerkers u in Groningen en Friesland graag bij het opzetten en het afbreken, wanneer u een (of meerdere) van de grotere attracties huurt.

Onze zeskampspellen

Wilt u graag een spannende zeskamp organiseren? Dan vindt u bij Feestverhuur Groningen een ruim aanbod aan spellen. Wanneer u deze in combinatie met iets grotere attractie huurt, dan is succes verzekerd. Een paar van onze spellen voor de zeskamp zijn:

  • De funslang
  • Het vliegend tapijt
  • Het skilopen
  • De kruiptunnel
  • De springslang

Dit is maar een greep uit de spellen die u bij ons vindt. Wilt u hierover graag meer weten? Neemt u dan contact op. Onze medewerkers vertellen u met plezier alles wat u wilt weten.

Kies voor een totaalpakket

U kunt bij ons spellen huren voor uw zeskamp, maar wij bieden u tevens een totaalpakket. Wij begeleiden u in dat geval van idee tot uitvoering. Onze vakmensen zullen u helpen bij de inrichting van de locatie, de organisatie en hulp bieden bij het begeleiden van de activiteiten. Eventueel kunnen wij ook de catering van uw zeskamp verzorgen. Wij van Feestverhuur Groningen vinden het belangrijk dat feestelijke gelegenheden voor iedereen mogelijk en betaalbaar zijn. Wij leveren dan ook service en kwaliteit, maar geen luxe. U zult bij ons dus geen kristal of porselein vinden, maar wel enthousiasme en betrokkenheid.

Graag wat meer informatie?

Wilt u graag meer weten over hoe wij u kunnen helpen bij uw zeskamp in Groningen of Friesland? Of heeft u een andere vraag die u aan onze medewerkers zou willen stellen? Neemt u in beide gevallen dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen. U kunt hiervoor het contactformulier op onze website invullen en naar ons toesturen. Wij beantwoorden uw bericht dan zo spoedig mogelijk. Een e-mail kunt u sturen naar info@feestverhuurgroningen.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Het nummer hiervoor vindt u op onze contactpagina. Welke spellen wilt u huren voor uw zeskamp in Assen of Drachten?