Hulp nodig?

Wanneer u op zoek bent naar zeskamp spellen in Friesland of Groningen, dan helpt Feestverhuur Groningen u graag. Wij vinden het belangrijk dat onze artikelen, dus ook onze spellen, betaalbaar zijn. U vindt bij ons dan ook geen luxe, zoals kristal en porselein, maar wel kwaliteit, service en enthousiasme. Onze medewerkers helpen u graag bij het organiseren van een zeskamp naar uw wensen. Wij zijn werkzaam in het Noorden van Nederland. Kiest u in Drachten of in Assen ook voor ons?

Kies voor onze zeskamp spellen

Wanneer u graag een spannende zeskamp wilt organiseren, dan zit u goed bij Feestverhuur Groningen. U vindt bij ons een ruime keuze aan spellen. Kiest u ervoor om deze in combinatie met een grotere attractie te huren, dan is succes gegarandeerd. In ons aanbod vindt u onder meer:

  • Het vliegend tapijt
  • Sponsbroeken
  • Twister
  • De springslang
  • Een kruiptunnel

Bovenstaande is maar een greep uit ons assortiment aan spellen. Wilt u graag informatie over wat wij u kunnen bieden? Neem contact op en vraag ernaar bij onze medewerkers.

Wij bieden u een totaalpakket

Wij zijn niet alleen uw adres voor het huren van zeskamp spellen. Maar wij kunnen u bij meer helpen. Ook de organisatie van uw evenement verzorgen wij voor u. Hierbij kunt u denken aan het inrichten van de locatie en het klaarzetten van de zeskamp, maar ook het verzorgen van de catering en het begeleiden van de spellen behoort dan tot ons takenpakket. Hierbij worden uw wensen uiteraard niet uit het oog verloren. Vooraf bespreken wij dan ook altijd wat u graag wilt en wat er mogelijk is. Op deze manier creëren wij een zeskamp die volledig aan uw wensen voldoet.

Benieuwd geworden? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over onze spellen? Of wilt u graag dat wij een zeskamp organiseren voor u in Groningen of Friesland? Bel of mail ons vandaag dan nog. U kunt onze contactgegevens onder het kopje ‘contact’ op onze website vinden. Hier kunt u ook gelijk het contactformulier invullen en naar ons toesturen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons op uw bericht. Of u nu onze zeskamp spellen wilt huren in Assen of in Drachten, Feestverhuur Groningen helpt u graag.