Op zoek naar een wensballon?

Wilt u graag een wensballon oplaten, omdat u pas getrouwd bent in Assen? Of om een dierbare te herdenken in Drachten? Bij Feestverhuur Groningen helpen wij u dan graag. Onze wensballonnen, ook wel UFO- of geluksballon genoemd, kunnen voor diverse gelegenheden opgelaten worden. Omdat wij heldere instructies leveren en onze ballonnen aan hoge veiligheidsnormen voldoen, kunt u ze met een gerust hart oplaten zonder dat er ongelukken gebeuren. Mocht u graag willen weten welke regels er zijn voor het oplaten van wensballonnen in Groningen en Friesland, dan vertellen onze medewerkers u hier graag meer over.

Ruim aanbod aan wensballonnen

Ook voor wensballonnen bieden wij van Feestverhuur Groningen een ruim assortiment. Ieder van deze ballonnen voldoet aan hoge veiligheidseisen van de VWA. Wanneer u zich aan onze gebruiksaanwijzingen houdt, dan weet u ook zeker at u uw wensballon veilig opgelaten kan worden. In ons aanbod vindt u onder meer de volgende wensballonnen:

  • Wensballonnen in verschillende kleuren, bijvoorbeeld oranje, hemelsblauw en rood.
  • UFO-ballonnen met opdruk, zoals ‘gefeliciteerd’, ‘geslaagd’ en ‘just married’
  • Wensballon in de vorm van een hart

Bent u op zoek naar een wensballon in een specifieke kleur of met een bepaalde opdruk? Neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag wat wij voor u kunnen doen.

Waarom een wensballon van ons?

Wanneer u een wensballon wilt aanschaffen, dan kunt u online verschillende aanbieders vinden. Kiest u niet voor ons, dan doet u uzelf en uw portemonnee tekort. U profiteert bij ons namelijk altijd van het volgende:

  • Wensballonnen van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Bij onze artikelen wordt altijd een helder gebruikshandleiding geleverd
  • Onze UFO-ballonnen voldoen aan de eisen van het VWA
  • Onze geluksballonen zijn 100% biologisch afbreekbaar
  • Ruim assortiment aan ballonnen

Nog een vraag voor ons?

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze in Assen? Of heeft u nog een vraag over een wensballon in Drachten? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u het online contactformulier op onze site invullen en naar ons toezenden. Wij komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht. Wanneer u ons graag persoonlijk spreekt, dan kunt u ons telefonisch bereiken: 7 dagen per week van 9.00 tot 22.00 uur. Het telefoonnummer vindt u op onze contactpagina. Voor wie of welke gelegenheid wilt u een wensballon oplaten in Groningen of Friesland?