Uw adres voor de verhuur van springkastelen

Zoekt u naar een bedrijf voor de verhuur van springkastelen? Dan zit u bij Feestverhuur Groningen goed. Wist u dat het eerste luchtkussen gemaakt is in 1959 door John Scurlock? Scurlock maakte opblaasbaar dakzeil voor tennisbanen. Zijn medewerkers vonden het leuk om op deze kussens te springen. Op deze manier ontstonden de springkastelen zoals wij die tegenwoordig kennen. Ons bedrijf op het gebied van verhuur werkt in Friesland en Groningen. Dus of u nu een springkasteel in Drachten zoekt of in Assen, wij zijn u graag van dienst.

Welk model zoekt u?

U bent bij Feestverhuur Groningen aan het juiste adres voor een ruim aanbod aan springkastelen. Van kleine junior luchtkussens tot megastormbanen, u vindt het bij ons in het assortiment. U kunt bij ons dan ook terecht voor de verhuur van onder meer:

  • Multiplay krokodil met diverse obstakels en een glijbaan
  • Een prinsessenkasteel met (regen)dak en glijbaan
  • Pirate Run van 17,5 meter met klimwand en glijbaan
  • Megastormbaan van 78 meter met een zeephelling en buikschuifbaan
  • Junior springkasteel dat vanwege zijn afmetingen in bijna iedere tuin geplaatst kan worden

Dit zijn maar een paar van onze luchtkussens. Wanneer u meer wilt weten, dan kunt u altijd contact opnemen. Wij vertellen u graag meer over de verhuur van springkastelen.

Uw wensen staan bij ons centraal

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zetten daarom graag een stap extra voor u, wanneer u voor onze verhuur kiest. Onze springkastelen worden dan ook inclusief blower geleverd en, mocht het nodig zijn, met een kabelhaspel. Dat is echter niet het enige wat onze verhuur u te bieden heeft. Wij helpen u ook graag bij het opbouwen en het afbreken van onze springkastelen. Zo weet u zeker dat uw luchtkussen op een veilige manier op- en afgebouwd wordt.

Onze hulp inschakelen?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van onze verhuur in Assen of Drachten Of wilt u graag wat meer weten over een van onze springkastelen? Dan bespreken wij graag met u wat er mogelijk is in Groningen en Friesland en we voorzien u met plezier van meer informatie. U kunt ons bereiken door direct het online formulier op onze website in te vullen. Onze andere contactgegevens kunt u onder het kopje ‘contact’ vinden. Voor de verhuur van springkastelen bent u bij Feestverhuur Groningen op de juiste plek.