Sumoworstelen op uw evenement?

Zoekt u naar pakken voor sumoworstelen? Dan helpen wij van Feestverhuur Groningen u graag. Bij ons vindt u sumo-pakken voor zowel kinderen als volwassenen. Kiest u voor ons voor sumoworstelen, dan krijgt u 2 pakken en een sumomat. Feestverhuur Groningen is het feestverhuurbedrijf in Groningen en Friesland. Of u nu voor ons kiest in Assen of Drachten, wij helpen u graag. Vele tevreden klanten gingen u al voor. Bent u de volgende?

Wij gaan klantgericht te werk

Uw wensen staan bij ons centraal. Wij doen dan ook iedere dag ons uiterste best om u zo tevreden mogelijk te stellen. Wilt u graag sumoworstelen? Dan bespreken wij graag met u wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn. Wilt u alleen de pakken huren? Dat kan. Maar wij kunnen ook de gehele organisatie voor u uit handen nemen. U kunt hierbij denken aan het opzetten van partytenten op uw locatie en het klaarzetten van de activiteiten. Maar ook het verzorgen van de catering en het sumoworstelen begeleiden, behoort tot de mogelijkheden.

Hierom kiest u voor ons

Wanneer u graag wilt sumoworstelen op uw evenement, dan kunt u ook een ander bedrijf inschakelen voor de verhuur van sumo-pakken. Kiest u niet voor Feestverhuur Groningen, dan zult u echter uzelf en uw portemonnee tekortdoen. U profiteert namelijk bij ons van:

  • U vindt in ons aanbod kleding om in te kunnen sumoworstelen voor zowel kinderen als volwassenen.
  • Wij hanteren een klantgerichte manier van werken, waarbij uw eisen en wensen centraal staan.
  • U ontvangt bij onze attracties en spellen altijd een duidelijke uitleg.
  • Wij helpen u ook graag met het organiseren van uw feest of andere gelegenheid.
  • Onze attracties hebben allemaal een Certificaat van Goedkeuring.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Wilt u graag een van onze pakken voor sumoworstelen huren in Assen? Of zou u graag willen weten hoe wij kunnen helpen in Drachten? Of u ons nu wilt inschakelen in Groningen of Friesland, wij staan voor u klaar. Vul meteen het contactformulier op onze website in en ontdek wat wij voor u kunnen doen. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar info@feestverhuurgroningen.nl. Ons telefoonnummer kunt u vinden op onze site onder het kopje ‘contact’. Wanneer u wilt sumoworstelen, kies dan voor Feestverhuur Groningen.