Persoonlijke werkwijze

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor de verhuur van een stormbaan, dan zit u goed bij Feestverhuur Groningen. Wij zetten als feestverhuur graag een stap extra voor u. U vindt bij ons dan ook niet alleen een persoonlijk werkwijze, maar wij bieden u meer dan dat. Zo helpen wij bij de op- en afbouw van uw stormbaan. En zelfs de gehele organisatie van uw evenement kunnen wij u uit handen nemen. Wij werken in het Noorden van het land. Dus of u nu zoekt naar een attractie in Assen of Drachten, wij helpen u graag in Groningen en Friesland.

Ontdek ons aanbod

Wilt u graag een stormbaan huren? Dan kunt u bij Feestverhuur Groningen kiezen uit een ruim aanbod. Van mega stormbanen tot de wat kleinere modellen, bij ons vindt u het. Onze opblaasbare stormbanen worden standaard geleverd met blower. Ons assortiment bestaat uit onder meer:

  • Een mega stormbaan van maar liefst 78 meter
  • Adventure Track Jungle met onder andere een klimwand en glijbaan
  • Pirate run in de vorm van een piratenschip met glijbaan en klimwand
  • Een baan in de vorm van een kasteel met diverse lastige obstakels
  • Een dubbele baan van 27 meter die ook omgekeerd gebruikt kan worden

Dit is maar een greep uit ons aanbod. Meer hierover weten? Neem contact op.

Kies voor kwaliteit

Het leveren van kwaliteit is iets wat bij Feestverhuur Groningen hoog in het vaandel staat. Wij willen u dan ook kwaliteit kunnen garanderen wanneer u kiest voor onze stormbaan. U vindt bij ons dan ook alleen producten en attracties die aan strenge eisen op het vlak van veiligheid, kwaliteit en hygiëne voldoen. Ieder van onze attracties is daarom in het bezit van een Certificaat van Goedkeuring. Op deze manier weet u ook dat wanneer u kiest voor een stormbaan van Feestverhuur Groningen, u ook de kwaliteit in huis haalt waarnaar u op zoek bent.

Voor welke stormbaan kiest u?

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze in Drachten? Of wilt u graag een stormbaan huren in Assen? Welke vraag u ook heeft, wij staan met veel plezier voor u klaar om u verder te helpen. Vul direct het online formulier op onze website in en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@feestverhuurgroningen.nl. Telefonisch contact opnemen doet u door te bellen naar het nummer dat u op onze contactpagina vindt. Voor een stormbaan in Friesland of Groningen, moet u bij Feestverhuur Groningen zijn.