Spring een gat in de lucht

Al in 1959 werden de eerste springkussens gemaakt door uitvinder John Scurlock. Voor tennisbanen maakte hij opblaasbare dakzeilen en zijn werknemers ontdekten al snel hoe leuk het was om hierop te springen. Op die manier ontstond het springkussen. Wilt u er eentje huren voor uw (kinder)feestje in bijvoorbeeld Drachten of Assen? Dan bent u bij Feestverhuur Groningen hiervoor aan het juiste adres. U vindt bij ons diverse soorten en maten springkussens, die allemaal voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen. Ook hebben al onze attracties in Groningen en Friesland een Certificaat van Goedkeuring en ook geven wij u graag een handleiding mee.

Diverse soorten springkussens

Voor volwassenen en kinderen bieden wij verschillende luchtkussens aan. Dit varieert van een schattig prinsessenkasteel voor de allerkleinsten tot een enorme stormbaan van maar liefst 78 meter voor de echte durfals. U kunt bij ons de volgende springkussens huren:

  • Stormbanen van 10 tot 78 meter
  • Kleine luchtkussens, zoals een kabouter variant en een mini-jungle
  • Springkussens in meerdere vormen, onder meer een kasteel, circus of olifant

Zoekt u iets wat hier niet bijstaat? Laat het ons dan weten. We bespreken graag met u wat er mogelijk is. Wellicht kunnen we samen met onze leveranciers toch iets voor u betekenen.

Onze service gaat verder

Bij ons kunt u meer dan alleen springkussens huren voor een bedrijfsfeestje, opening of andere gelegenheid. Wij kunnen u tevens de gehele organisatie uit handen nemen. Zo kunnen we de catering voor u verzorgen. Dit kunt u ook zelf doen met behulp van de poffertjeskraam of popcornmachines die u bij ons kunt huren. We kunnen de locatie tevens voor u inrichten met bijvoorbeeld ballonnen of ander decoratiemateriaal. En het spreekt voor zich dat we u helpen met het opzetten en afbreken van de springkussens.

Ontdek onze scherpe prijzen

Wij vinden dat plezier niet duur hoeft te zijn. Daarom vindt u bij ons voor aantrekkelijke prijzen de allerleukste springkussens. Zo wordt iedere gelegenheid in bijvoorbeeld Assen of Drachten vanzelf een groot feest. Wilt u alvast een specifiek luchtkussen reserveren? Dan kunt u dit telefonisch met ons bespreken tussen 9.00 en 22.00 uur. Liever een mail sturen? Stuurt u dan uw bericht naar info@feestverhuurgroningen.nl. Op onze contactpagina vindt u aanvullende gegevens. Iedere gelegenheid in Friesland of Groningen wordt pas een feest, wanneer u voor springkussens bij ons bent geweest!