Ruime keuze aan springkussens

Wist u dat het eerste springkussen is ontworpen door John Scurlock in 1959? Hij maakte opblaasbare dakzeilen voor tennisbanen. Zijn werknemers vonden het leuk om op deze creaties te springen en zo ontstond het luchtkasteel zoals wij dat nu kennen. Op zoek naar een springkussen voor een feestje of een andere gelegenheid in bijvoorbeeld Assen of Drachten? Dan bent u op de juiste plek bij Feestverhuur Groningen. Niet alleen bieden wij u een ruim aanbod aan springkussens, maar wij doen dat ook nog eens tegen een betaalbare prijs. Onze luchtkussens voldoen aan hoge eisen en hebben dan ook een Certificaat van Goedkeuring. Waarmee kunnen wij in Groningen of Friesland helpen?

Welk springkussen zoekt u?

U vindt bij Feestverhuur Groningen een uitgebreid assortiment aan luchtkussens: van een kasteel tot grote stormbanen. Wat u ook zoekt, wij hebben het in ons aanbod. U kunt bij ons onder andere de volgende springkussens huren:

  • Luchtkussens in verschillende vormen. Zo hebben wij een springkussen in de vorm van een kasteel, olifant of circus
  • Mini springkussens, waaronder een kabouter luchtkussen, mini-jungle en een junior springkussen
  • Stormbanen van 19 tot maar liefst 78 meter

Op zoek naar een springkussen met bepaalde afmetingen of een specifieke vorm? Neemt u hiervoor contact op met onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen doen.

Wij doen dat stapje extra

Wilt u graag een springkussen huren voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of een andere gelegenheid? Dan kunt u door ons ook de gehele organisatie van uw evenement laten regelen. Wij helpen u sowieso bij de op- en afbouw wanneer u een van onze springkussens huurt. Maar wij kunnen u ook van dienst zijn bij de inrichting van de feestlocatie en ook de catering verzorgen wij graag voor u. Zo kunt u bij ons ook een suikerspinmachine of poffertjeskraam huren. Uw wensen zijn onze uitdaging.

Waar mogen wij bij helpen?

Heeft u nog een vraag voor ons? Of wilt u graag een springkussen bij ons huren in Assen of Drachten? Vult u hiervoor dan het contactformulier op onze site in. U ontvangt dan zo snel mogelijk een antwoord van ons. Op onze contactpagina kunt onze contactgegevens vinden. Telefonisch zijn wij 7 dagen per week te bereiken tussen 9.00 en 22.00 uur. Voor de huur van een springkussen zit u goed bij Feestverhuur Groningen in Groningen en Friesland.