Specialist in springkussen verhuur

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor springkussen verhuur? Want wanneer u een kinderfeestje gaat geven in Assen of Drachten, dan mag een luchtkussen eigenlijk niet ontbreken. Ook is het een ideale optie om kinderen bezig te houden tijdens een evenement of andere gelegenheid voor volwassenen. Wij van Feestverhuur Groningen bieden u diverse springkussens aan van verschillende formaten. Ieder springkussen voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Voor verhuur in Friesland of Groningen betaalt u bij ons een scherpe prijs. Ontdek snel wat er mogelijk is!

Ruim keuze voor uw springkussen

Feestverhuur Groningen is uw adres voor de verhuur van luchtkussens. Wat u ook zoekt, wij hebben het ongetwijfeld in ons ruime assortiment van 180 artikelen. Wanneer het gaat om springkussens, dan bieden wij u onder meer:

  • Verschillende stormbanen
  • Een mini-jungle
  • Luchtkussen van FC Groningen
  • Het prinsessenkasteel
  • Junior springkussen

Heeft u specifieke ideeën voor uw gelegenheid? Laat dit dan gerust weten en we bespreken graag wat er mogelijk is voor uw springkussen en de verhuur ervan.

Hulp met afbreken en opzetten

Hoewel we bij de verhuur van ieder artikel een heldere handleiding leveren, kunnen we ons voorstellen dat u geen tijd of zin heeft in het afbreken of opzetten van een springkussen. Daar kunnen wij u dan ook bij helpen. Tevens kunnen wij in overleg aanwezig zijn op uw evenement om een goed gebruik van het springkussen mogelijk te maken. Zo adviseren we om het zonder schoenen te gebruiken en ook moeten scherpe voorwerpen afgedaan worden. Wilt u dat we de catering tevens regelen, dan is dat geen enkel probleem. Ook voor de verhuur van bijvoorbeeld popcorn- of suikerspinmachines kunt u bij ons terecht.

Wij staan voor u klaar

Wilt u graag een van onze springkussens reserveren voor uw feestje in de provincies Friesland of Groningen? Dan horen wij graag van u. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het product op de gewenste datum klaarstaat voor verhuur. In overleg kunnen we dit ook bij u thuisbezorgen, al is dit afhankelijk van waar u woont. U kunt dit telefonisch of per mail met ons bespreken. De contactgegevens hiervoor kunt u vinden op onze pagina ‘contact’. Wanneer u bijvoorbeeld in Drachten of Assen een expert nodig heeft in springkussen verhuur, dan helpen we u graag.