Springkasteel voor iedere gelegenheid

Graag een springkussen huren voor een kinderfeestje of een ander evenement in Assen of Drachten? Dan helpen wij van Feestverhuur Groningen u graag. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan luchtkussens van verschillende afmetingen. Ieder van onze springkussens is van hoge kwaliteit en voldoet aan de gestelde eisen op het vlak van hygiëne en veiligheid. Voor het huren van onze luchtkussen betaalt u bij ons een scherpe prijs. Daarnaast komen wij een springkussen bij u bezorgen wanneer u in de stad Groningen woont. Of u nu in Groningen of Friesland woont, wij helpen u graag.

Ons aanbod

Voor het huren van een luchtkussen bent u bij Feestverhuur Groningen aan het goede adres. Welk springkussen u ook zoekt, u vindt hem bij ons in het assortiment. Zo vindt u de volgende luchtkussens in ons assortiment:

  • Een prinsessenkasteel
  • Een mini-jungle
  • FC Groningen springkussen
  • Junior luchtkussen
  • Diverse stormbanen

Wilt u graag een bepaald model springkussen huren? Of zoekt u naar een specifieke afmeting? Neemt u hiervoor dan contact met ons op. Wij bespreken graag onze mogelijkheden.

Meer dan alleen attractieverhuur

Onze vakmensen zetten graag een stap extra voor onze klanten. U kunt dan ook niet alleen bij ons terecht voor het huren van een luchtkussen. U vindt bij ons namelijk een totaalpakket. Wij komen dan ook graag bij u langs om het springkussen op te bouwen en het afbreken ervan nemen wij u tevens graag uit handen. Maar wij bieden meer. Ook de gehele organisatie van uw evenement verzorgen wij graag voor u. Zo kunnen wij de catering regelen, maar ook het inrichten van de locatie doen wij graag voor u. Ook bieden wij u verschillende voordeelpakketten, waarbij u voordelig een luchtkussen of onze andere producten kunt huren..

Een springkussen huren?

Wilt u graag meer weten over de huur van een springkussen in Drachten bij ons? Of wilt u een van onze springkussens huren in Assen? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag met eventuele vragen die u nog heeft. U kunt hiervoor het contactformulier op onze website invullen of stuurt u een e-mail naar info@feestverhuurgroningen.nl. Ons telefoonnummer kunt u op onze contactpagina vinden. Welk springkussen wilt u huren bij Feestverhuur Groningen in Groningen of Friesland?