Kies voor servicegericht

Zoekt u een feestverhuur voor springkastelen in Assen of Drachten? Kies dan voor de klantgerichte aanpak van Feestverhuur Groningen. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Feestverhuur Groningen vindt het belangrijk dat het huren van springkastelen voor iedereen mogelijk en betaalbaar is. U vindt bij ons dan ook geen luxe, maar wel kwaliteit, enthousiasme en professionaliteit. Wij zetten daarom ook graag een stap extra om uw feest of andere gelegenheid tot een succes te maken in Groningen en Friesland.

Ons aanbod aan springkastelen

Bij Feestverhuur Groningen vindt u een ruime keuze aan springkastelen. Van mini springkussens tot grote opblaasbare stormbanen, u vindt het allemaal in ons aanbod. Huurt u een van onze luchtkastelen, dan helpen onze medewerkers u graag met de op- en afbouw. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende springkastelen:

  • Multiplay dolfijn
  • Mini-jungle
  • Carrousel
  • Circus
  • Prinsessenkasteel

Bovenstaande zijn maar een paar van de springkussen die u bij ons kunt huren. Wanneer u graag meer informatie hierover wilt, dan kunt u contact met ons opnemen.

Wij doen die stap extra

U staat bij ons als klant centraal. Wij doen er dan ook alles aan om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. U kunt dan ook niet alleen bij ons terecht voor de huur van springkastelen, maar wij helpen u bij meer. Kiest u voor een van onze springkastelen, dan zullen onze medewerkers u helpen bij het opbouwen en het afbreken van het luchtkussen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het totaalpakket. Wij helpen u dan met de gehele organisatie van uw evenement. Zo kunnen wij de locatie voor u inrichten, maar ook begeleiding bieden tijdens de verschillende activiteiten.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Wilt u graag meer weten over onze springkastelen? Of wilt u direct onze hulp inschakelen in Assen of Drachten? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. U kunt hiervoor direct het contactformulier op onze website invullen of een e-mail sturen naar info@feestverhuurgroningen.nl. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Dan kunt u ons bereiken op het nummer dat u op onze contactpagina vindt. Of u naar een mini-springkussen op zoek bent of naar een grote stormbaan, Feestverhuur Groningen is uw adres voor springkastelen in Groningen en Friesland.