Springkasteel huren?

Wanneer u bijvoorbeeld een springkasteel wilt huren in Drachten of Assen, dan helpen wij van Feestverhuur Groningen u graag. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan springkussens. Ieder van onze luchtkussens is van hoge kwaliteit en voldoet aan hoge eisen op het vlak van hygiëne en veiligheid. Een springkasteel van ons heeft dan ook een Certificaat van Goedkeuring. Voor het huren betaalt u echter niet de hoofdprijs. Wij verhuren namelijk kwaliteitsproducten tegen bodemprijzen in Groningen en Friesland. Daarnaast helpen wij u ook graag met de op- en afbouw van het luchtkussen. Wat wilt u nog meer?

Onze keuze

Bij Feestverhuur Groningen kunt u terecht voor een ruime keuze aan springkussens die u kunt huren. Van een springkasteel tot complete stormbanen, u vindt het bij ons. Bij Feestverhuur Groningen kunt u onder meer de volgende luchtkussens huren:

  • Springkussens in verschillende vormen, zoals een circus, een olifant en een prinsessenkasteel
  • Mini luchtkussens, waaronder een mini-jungle, een kabouter springkussen en een junior springkasteel
  • Stormbanen in verschillende afmetingen: van 19 tot 78 (!) meter

Dit zijn maar een paar van onze springkastelen. Wilt u graag weten welk springkasteel u kunt huren? Vraag het aan onze medewerkers en neem contact op.

Wij doen meer

Bij Feestverhuur Groningen staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zetten dan ook graag die stap extra voor u als klant. Bij onze feestverhuur kunt u niet alleen terecht voor de huur van een springkasteel. Wij bieden u meer dan dat. Wanneer u een springkussen wilt huren, dan kunt u bij ons ook voor het totaalpakket kiezen. Voor een scherpe prijs nemen wij u dan het organiseren van uw evenement uit handen. Wij kunnen de locatie voor u inrichten, de catering verzorgen, maar ook het op- en afbouwen van het springkasteel nemen wij u graag uit handen. Samen met u bespreken wij uiteraard vooraf wat uw wensen zijn en maken wij uw feest tot een succes.

Nog vragen?

Wilt u graag meer weten over het huren van een van onze springkussens in Assen of Drachten? Of heeft u nog een andere vraag voor onze medewerkers? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. U vindt onze contactinformatie op onze contactpagina. U kunt ook direct het contactformulier invullen en naar ons toesturen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht terug. Voor een springkasteel huren moet u in Groningen en Friesland bij Feestverhuur Groningen zijn.