Dé blikvanger voor uw evenement

Wilt u graag de aandacht trekken in Groningen of Friesland, dan bieden onze skytubes uitkomst. Deze vrolijke kokers worden door middel van een elektrische blower gevuld met lucht. Daardoor torenen ze hoog boven alles en iedereen uit, soms wel tot zes meter! Op die manier kan niemand meer om uw evenement, locatie of bedrijfsopening heen. En wanneer het feest voorbij is, kunt u de skytubes simpelweg opbergen of terugbrengen. Feestverhuur Groningen heeft een ruime keuze voor u. Hoe kunnen wij u helpen in Drachten, Assen of elders in het Noorden?

Kwalitatief sterk en veilig

Hoewel er weinig mis kan gaan met een skytube, zorgen we er wel voor dat ze voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen. Net als onze andere 180 producten hebben onze tubes een Certificaat van Goedkeuring, zodat u weet dat alles in orde is. De elektrische blower moet wel op stroom aangesloten kunnen worden. Verder mag u de skytube een dag voor het evenement ophalen en terugbrengen mag de dag na het feest. Zo profiteert u optimaal van de skytubes.

Over onze skytubes

Meer klanten trekken naar uw bedrijf? Of een evenement opvrolijken? Dan zit u goed met onze skytubes. Deze zijn:

  • Maar liefst 6 meter hoog
  • Verkrijgbaar in de kleuren wit, rood, blauw, groen en geel
  • Gemakkelijk en binnen 1 minuut op te zetten
  • Per dag of per weekend te huur
  • Ook hebben we speciale pakketten voor open dagen

Twee verschillende skydancers

Naast skytubes hebben we ook nog twee verschillende skydancers in ons assortiment. Deze lijken op de skytubes, maar zijn aangekleed als mensen. Zo hebben we speciaal voor voetbalevenementen en sportieve verenigingen dancers met het logo van de KNVB. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld het EK of WK. Ze hebben een gezichtje en twee armen die de lucht ingaan. Net als de skytubes zijn ze zes meter hoog en kunt u ze binnen een minuut opzetten. Hiermee trekt u zeker de aandacht!

Neem vrijblijvend contact op

Gaat u een bedrijf openen in Groningen of Friesland? Wilt u uw voetbalevenement opleuken met onze skydancers? Dan staan wij met veel plezier voor u klaar. U kunt vrijblijvend meer informatie opvragen of direct onze skytubes reserveren door te bellen of te mailen. Op onze contactpagina vindt u alle benodigde gegevens hiervoor. Of u nu in Drachten, Assen of Leeuwarden woont, met onze skytubes trekt u de aandacht op grote hoogten!