Genieten van deze lekkernij?

Wanneer u uw gasten graag voorziet van een lekkere traktatie, dan kunt u bij Feestverhuur Groningen een popcornmachine huren. Deze gezonde lekkernij vindt iedereen lekker. Bij ons kunt u zelfs gepofte mais in diverse smaken kopen. Beeldt u zich maar in hoe lekker het ruikt in de bioscoop, wanneer u langs de popcornmachine loopt. Wilt u op uw feest in Groningen, Drachten of Assen uw gasten laten watertanden? Dan kunt u deze machine bij ons huren. Wij zijn hiervoor uw adres in Friesland en omliggende provincies!

Onze popcornmachine huren

In ons assortiment vindt u een hele moderne popcornmachine, die eenvoudig te bedienen is. Wij zullen u vooraf uitleggen hoe het werkt. Ook geven wij u een heldere handleiding, zodat u informatie kunt opzoeken. Bij ons vindt u tevens aanvullende benodigdheden, zoals de ingrediënten, popcornzakjes, olie en zout. Daarnaast kunt u voor een kleine meerprijs onze multifunctionele stand huren, die een echte blikvanger is voor uw evenement.

Bijzondere smaken mogelijk

Waar we allemaal de smaken zout, zoet en misschien ook wel karamel herkennen uit de popcornmachine, bieden wij u nog een aantal extra smaakjes aan. Zo is de chocoladesmaak ook een populaire keuze. Wilt u uw bezoekers echt verrassen of wilt u met de popcorn aansluiten op het evenement? Dan kunt u ook voor gekleurde varianten kiezen. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Bosbessensmaak (blauw)
  • Druivensmaak (paars)
  • Kersensmaak (roze)

Uiteraard verkopen wij ook de gangbare smaken (zoet, zout en karamel).

Wij staan voor u klaar

Met alleen het huren van een machine bent u er nog niet. Dat realiseren wij ons heel goed. Daarom zetten we altijd een stap extra voor u als klant en profiteert u bij ons van het volgende:

  • Wij verkopen ook de benodigde ingrediënten, diverse smaakjes en zakjes
  • U kunt bij ons tevens een stand huren voor een kleine meerprijs
  • Vooraf krijgt u een heldere uitleg van ons en geven we u een handleiding mee
  • In overleg zijn wij ook in te huren om de popcornmachine voor u te bedienen
  • Bij ons kunt u rekenen op de beste kwaliteit voor zeer scherpe prijzen

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze popcornmachine voor uw feestje in Assen, Drachten of elders in Friesland of Groningen? Dan kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over een popcornmachine huren. U kunt contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. De gegevens hiervoor staan vermeld op de pagina ‘contact’. Wanneer u besluit om een popcornmachine te huren, dan zijn wij van Feestverhuur Groningen uw adres!