Oer-Hollandse lekkernij?

Wanneer u een poffertjeskraam wilt huren in bijvoorbeeld Assen of Drachten, dan bent u bij Feestverhuur Groningen aan het juiste adres. Wist u dat poffertjes oorspronkelijk uit Frankrijk komen? Tijdens de Franse revolutie was het meel heel schaars. Wat er was, werd aan het leger gegeven. Om toch hun hosties te kunnen maken, moesten de Franse kloosterbroeders op zoek naar een alternatief. Zo ontstond het poffertje zoals wij die tegenwoordig kennen. Wilt u graag deze lekkernij op uw partij? Dan kunt u bij ons terecht voor het huren van een poffertjeskraam. Wij maken van uw evenement in Friesland of Groningen een echte smulpartij.

Onze kraam op uw evenement

Wilt u graag een poffertjeskraam op u evenement? Dan kunt u onze kraam huren. Wij komen vervolgens ter plekke deze Hollandse lekkernij voor u klaarmaken. Onze medewerkers zijn ervaren poffertjesbakkers en kunnen deze dan ook snel voor u bakken. Wanneer u onze poffertjeskraam huurt, betaalt u een vast bedrag, waarvoor wij onbeperkt poffertjes bakken. Deze worden geserveerd met zowel roomboter als poedersuiker. Voor welk evenement wilt u ons huren?

Waarom Feestverhuur Groningen?

U kunt natuurlijk ook een andere poffertjeskraam huren voor uw feest of andere gelegenheid. Maar u profiteert dan niet van de voordelen die wij u te bieden hebben. Zo:

  • Kunt u onze kraam huren voor elke gelegenheid, groot of klein
  • Hebben de medewerkers van onze poffertjeskraam veel ervaring met het maken van deze lekkernij
  • Kunt u tegen een scherpe prijs onze kraam en onze attracties inhuren
  • Staan uw wensen bij ons centraal
  • Bakken wij de poffertjes bij u op locatie

Onze poffertjeskraam huren?

Wanneer u graag meer informatie wilt over het huren van onze poffertjeskraam, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over hoe wij kunnen helpen. Vul direct het contactformulier op onze website in of stuur een e-mail naar info@feestverhuurgroningen.nl. Onze medewerkers beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. U kunt ook bellen naar het nummer dat u op onze contactpagina vindt. Of u nu een poffertjeskraam wilt huren in Drachten of in Assen, wij zijn uw adres voor het bakken van deze lekkernij in Groningen en Friesland.