Oud-Hollandse gezelligheid

Voor de huur van oud-Hollandse spelletjes in Assen en Drachten kunt u terecht bij Feestverhuur Groningen. Wij bieden u een brede keuze aan spelletjes, die een leuke bezigheid zijn voor zowel jong als oud. Want wie heeft er immers vroeger niet tafelhockey gespeeld of touwgetrokken? Bij ieder van onze oud-Hollandse spellen wordt een duidelijke handleiding geleverd. Mocht het een beetje weggezakt zijn hoe een bepaald spel ook al weer werkt, dan kunt u dit hierin teruglezen. Daarnaast geldt: hoe meer spellen u bij ons huurt, des te meer korting u krijgt in Groningen en Friesland.

Onze oud-Hollandse spelletjes

Wie heeft er vroeger niet Mikado gespeeld? Of op stelten gelopen? Bij Feestverhuur kunt u deze en andere oud-Hollandse spellen huren. In ons assortiment spelletjes vindt u onder meer:

  • Vier op een rij
  • Elektrisch stokvangen
  • Bibberspiraal
  • Brandweerspel
  • Diverse vormen sjoelbakken

Dit is maar een greep uit ons aanbod aan oud-Hollandse spellen. Benieuwd geworden naar de spelletjes die u bij ons kunt huren? Vraag het aan ons en neemt u contact op.

Wij doen die stap extra

Wij van Feestverhuur Groningen hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze medewerkers doen dan ook graag net dat beetje extra voor u. Naast oud-Hollandse spelletjes en attracties huren, bieden wij u ook onze zogenaamde partyservice. Wij regelen dan de hele organisatie van uw evenement of feest. Zo helpen wij bij het klaarzetten van de oud-Hollandse spellen en de partytent. Ook kunnen wij de catering voor u verzorgen. Van een suikerspinmachine tot een eigen tap, u kunt het bij ons huren. Wij hebben speciale voordeelpakketten voor u, waarmee u onze spelletjes tegen een scherpe prijs kunt huren in combinatie met bijvoorbeeld een springkussen of partytent. Heeft u speciale wensen? Wij houden er rekening mee. Uw wens is dan ook onze uitdaging.

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de spelletjes die u bij ons kunt huren in Assen? Of bent u op zoek naar specifieke oud-Hollandse spellen in Drachten? Vraag ernaar bij onze medewerkers. U kunt contact met ons opnemen door het online formulier op onze website in te vullen en naar ons te zenden. Wij beantwoorden uw bericht dan snel mogelijk. Onze andere gegevens kunt u vinden op de pagina ‘contact’. Voor een ruime keuze aan oud-Hollandse spelletjes bent u bij Feestverhuur Groningen aan het juiste adres in Groningen en Friesland.