Profiteer van een uitstekende service

Wilt u graag een luchtkussen huren? Dat kan bij Feestverhuur Groningen. Wij bieden u een ruime keuze aan luchtkussens van verschillende afmetingen. Daarnaast bieden wij u in Groningen en Friesland een uitstekende service. Wij hanteren een klantgerichte aanpak en doen dan ook graag die stap extra voor u. Wij denken graag met u mee over welk luchtkussen geschikt is voor uw situatie en uw evenement. Zoekt u een springkussen voor een kinderfeestje in Assen? Dan raden wij u een van onze kleinere modellen aan. Organiseert u een braderie in Drachten? Dan is misschien een groter model of een opblaasbare stormbaan iets voor u.

Voor welk luchtkussen gaat u?

Wanneer u graag een luchtkussen wilt voor een kinderfeest of andere gelegenheid, dan vindt u bij Feestverhuur Groningen een uitgebreid assortiment. Van een mini springkasteel tot grote opblaasbare stormbanen, wij bieden het u. In ons aanbod vindt u onder andere:

  • Een prinsessen luchtkussen
  • Multiplay olifant
  • Een opblaasbaar kasteel
  • Ultra Fun Zoo
  • Multiplay piratenboot

Bovengenoemde luchtkussens zijn maar een paar van de springkussens die u bij ons kunt huren. Graag meer hierover weten? Neemt u dan contact met ons op.

Wij doen dat beetje extra

Bij Feestverhuur Groningen staat u als klant centraal. Onze medewerkers zullen er dan ook alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Daarom kunt u niet alleen bij ons terecht voor de huur van een luchtkussen, maar wij bieden u meer dan dat. Zo helpen wij u ook bij het opbouwen en het afbreken van uw luchtkussen. Daarnaast zijn al onze attracties voorzien van een Certificaat van Goedkeuring, waardoor u er bij ons van verzekerd bent dat onze luchtkussens voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen.

Geïnteresseerd? Bel of mail ons

Of u nu attracties wilt huren in Assen of Drachten, wij zijn het adres voor feestverhuur in Groningen en Friesland. Heeft u nog vragen voor ons over bijvoorbeeld ons luchtkussen? Dan helpen onze medewerkers u graag verder. U kunt direct contact opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen en naar ons toe te zenden. Wij komen dan zo spoedig mogelijk op uw vraag terug. Wilt u ons graag persoonlijk spreken? Kijk dan op onze contactpagina voor het telefoonnummer. Voor welk luchtkussen in ons assortiment kiest u?