Wij maken u er op attent dat deze website gebruikersgegevens verzamelt voor personalisatie van advertenties.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Feestverhuur Groningen | Springkussens Attracties Spellen Ballonnen - Checklist voor de huurder
prijzen incl. btw

Bestelling controleren

Controleer de gegevens van uw bestelling zodra u onze bevestigingsmail ontvangt op:

  • adresgegevens;
  • reserveringsdatum en (indien al bekend) tijdstip van bezorgen of ophalen;
  • telefoonnummer contactpersoon;
  • bezorgadres;
  • de gehuurde producten met de aantallen.

Wanneer de levering betaald wordt via factuur met afwijkende adressering en/of de factuur moet worden voorzien van een bepaalde klantcodering moet u dit voor de levering van de producten aan ons doorgeven.

 

Contactgegevens/aanspreekpunt

Wanneer Feestverhuurgroningen de producten bij u bezorgt is het cruciaal dat wij de juiste contactgegevens hebben van diegene die de producten in ontvangst neemt, ons begeleidt en helpt bij het plaatsen van de producten. Wanneer dit bij de bestelling nog niet bekend is, dient u ervoor te zorgen dat u dit tenminste 24 uur van tevoren aan ons doorgeeft.

 

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

 

Controle producten

Het komt voor dat er onvoldoende tijd zit tussen het terugbrengen van het product door de ene klant en het doorverhuren aan de volgende klant. Dan is een goede controle door ons niet altijd mogelijk. Wij vertrouwen er dan op dat het product schoon en heel door de vorige klant is teruggebracht. Controleer daarom het gehuurde voordat u het in gebruik neemt. Wanneer u onverhoopt geconfronteerd wordt met mankementen aan het gehuurde product, sein ons dan gelijk in. Neem geen attractie in gebruik waarvan de veiligheidsvoorzieningen kapot zijn! Informeer ons zo snel mogelijk over het gebrek zodat we één en ander kunnen herstellen of een alternatief kunnen bieden. Reclamaties achteraf zijn door ons niet te controleren en geven geen reden tot aansprakelijkheid en korting op of terugbetaling van de huursom!

 

Elektra-aansluitpunten

Indien niet anders is overeengekomen bent u zelf verantwoordelijk voor een veilige stroomvoorziening. U kunt bij ons eventueel kabelhaspels huren tegen een geringe vergoeding. Wanneer Feestverhuurgroningen de producten bezorgt en u helpt bij het opzetten moet(en) de aansluitpunt(en) voor elektra bereikbaar zijn. Zorg er dus voor dat u of de contactpersoon ter plaatse beschikt over de juiste sleutels! Bij het plaatsen van meerdere attracties en voor de grotere attracties heeft u verschillende stroomgroepen nodig. De blowers die wij meeleveren hebben een vermogen van 1,1 kW of zwaarder, raadpleeg de website voor de juiste aansluitgegevens of neem even contact met ons op om teleurstelling te voorkomen. Per stroomgroep kunnen over het algemeen niet meer dan twee blowers worden aangesloten.

 

Locatie

Uiteraard is het noodzakelijk dat de locatie voor ons bereikbaar is met onze bezorgwagen en/of bij het plaatsen op een afgesloten plek door een palletwagen. Luchtkussens en attracties hebben al gauw een omvang van 1x1x1 meter en hebben een gewicht van 100 tot 250 kg! Houdt u hier rekening mee.

Verder dient de locatie obstakelvrij te zijn en schoon. Dus zonder stenen, keien, glas en (honden)poep. Zie ook onze instructies. Wanneer u twijfelt over de bereikbaarheid, neem dan vroegtijdig contact met ons op om een en ander te bespreken.

 

Ontvangst producten

Wij bezorgen de producten alleen als de contactpersoon zelf aanwezig is bij levering. Neem vroegtijdig contact met ons op over de levertijd. U kunt dit doen door te bellen met 050 8510888 of via e-mail info@feestverhuurgroningen.nl. Bij de grotere attracties is uw hulp bij het plaatsen noodzakelijk. U dient daarom bij levering minimaal twee (sterke) personen ter beschikking te stellen. De bezorgers staan op tijd, ook de volgende klant wil op tijd hun product ontvangen!

LET OP!

Bij de bezorging kunnen wij geen rekening houden met wachttijd! Zorg er dus voor dat de contactpersoon en/of de helpers tijdig aanwezig zijn en dat de stroomvoorziening in orde is!

 

Plaatsen producten

U dient de producten op een veilige locatie te plaatsen, het liefst op gras. Rondom de attracties een vrije ruimte laten van minimaal 1,8 meter en aan de voorzijde een strook van 3,5 meter. De attracties afdoende verankeren met de meegeleverde grondpennen. Bij het plaatsen op een harde ondergrond aanvullende maatregelen nemen voor een veilig gebruik (valmatten) en de attracties verankeren met behulp van vaste punten of betonblokken. Grote (hoge) attracties moeten extra verankert worden met sjorbanden en grondankers of betonblokken.

 

Producten na gebruik

Na gebruik moet u alle producten schoon en droog maken. In veel gevallen worden de producten doorverhuurd aan de volgende klant. Deze heeft ook recht op een schoon, droog en heel product! Bij ingebreke blijven hiervan zullen we de ‘schoonmaakkosten’ in rekening brengen met een minimum van vijftig euro exclusief BTW.

 

Aanbieden producten voor ophalen na afloop evenement/feest

Bij het ophalen moet de contactpersoon van de huurder zelf aanwezig zijn, bij de grotere attracties vergezelt van minimaal twee (sterke) personen. Dit om de producten op te vouwen en te tillen in de transportwagen. Bij ingebreke blijven hiervan zal ‘hulp bij afbouw’ in rekening gebracht worden met een minimum van vijftig euro exclusief BTW.

 

Schade

Indien er schade is ontstaan aan het gehuurde moet u dit kenbaar maken aan onze bezorgers of via email aan ons rapporteren vergezelt met een paar duidelijke foto’s.

 

Zelf ophalen producten

U kunt de producten bij ons ophalen op het afgesproken tijdstip. Wanneer u gebruik maakt van een van onze aanhangwagens moet u een extra kentekenplaat meenemen.

 

Veiligheid

U bent als huurder zelf verantwoordelijk voor een veilig gebruik van de producten. Lees vooraf onze veiligheidsinstructies en gebruiksaanwijzingen. U vindt deze onder via link www.feestverhuurgroningen.nl/veilig-huren-veilig-gebruiken/. Zonder begeleiding en toezicht (18+) mag u kinderen niet op de attracties laten spelen!