Even voorstellen

Feestverhuurgroningen is een jong en enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het verhuren van opblaasbare attracties, zeskampspellen, oud-Hollandse spellen, partyproducten en feestartikelen. Ons bedrijf is in het najaar van 2009 opgericht. In 1e instantie bescheiden begonnen met een paar luchtkussens en jubileumpoppen. En nu een volwaardig bedrijf met meer dan 180 verschillende artikelen.

Wij zijn goedkoop
Wij willen dat onze artikelen voor ieder betaalbaar zijn, dus hanteren wij voor elk product bodemprijzen. Nog voordeliger zijn onze speciaal samengestelde themapakketten. Kijk hiervoor ook even op onze website www.megakinderfeestjegroningen.nl. Hier presenteren wij voor elk feest een passend voordeelpakket. Uiteraard kunt u ook uw eigen pakket samenstellen. Vraag gewoon even om een scherpe offerte. We komen er altijd uit!

Wij verhuren alleen kwalitatief hoogstaande producten
Vanzelfsprekend voldoet al het materiaal aan alle gestelde eisen op het gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit. Al onze attracties bezitten een Certificaat van Goedkeuring. In het noorden van het land zijn we een bekend gezicht op feesten, partijen en evenementen. Zo hebben wij in het verleden mooie projecten gerealiseerd in o.a. Groningen, Friesland, Assen en Drachten.

De beste service

Feestverhuur Groningen wil u, als klant, optimaal bedienen. U organiseert een feestelijk moment en u wilt graag dat alles op rolletjes loopt. Wij willen dat ook! Daarom bieden wij u:

 • Gratis advies
  Wij zijn altijd bereid om mee te helpen uw feest zo leuk mogelijk te organiseren.
 • Prima bezorgservice
  Binnen de stad Groningen bezorgen wij de producten incl. het ophalen voor maar €20,-
 • Hulp bij opzetten en afbreken
  Wij helpen u graag bij het opzetten en afbreken van de grotere producten.
 • Professionele begeleiding
  Indien u dit wenst kunnen we bij grotere evenementen zorgen voor professionele begeleiding.
 • Duidelijke handleidingen
  Wij leveren voor al onze producten duidelijke gebruikershandleidingen.

Wanneer u specifieke wensen heeft…. alles is mogelijk! Uw wens beschouwen wij als onze uitdaging!

Klantervaringen

Een echte aanrader voor een top (kinder) feest
Familie van Gelder
Leuk bedrijf! Goede service! Ideaal voor kleine en grote feesten!
Jan Damsma