Gericht op uw wensen

Of u nu in Groningen op zoek bent naar een springkussen of naar heliumballonnen, voor feestverhuur moet u bij Feestverhuur Groningen zijn. Wij leveren betaalbare partyverhuur van hoge kwaliteit. U vindt bij ons dan ook geen kristal of porselein, maar wel professionaliteit en betrokkenheid. Samen met u zorgen wij voor een geslaagd feest of gelegenheid. Wij hebben al veel tevreden klanten in Groningen en omgeving mogen helpen. Bent u onze nieuwe klant?

Hoe kunnen wij u in Groningen helpen?

Bent u op zoek naar een spel of een attractie om uw feest of gelegenheid tot een succes te maken? Dan zit u goed bij Feestverhuur FGroningen. Wij zijn niet alleen hét adres voor attractieverhuur, maar ook voor het verzorgen van de catering kunt u bij ons in Groningen terecht. Daarnaast kunnen wij u helpen bij:

  • Het huren van een springkussen, van een grote stormbaan tot een klein luchtkussen, u kunt bij ons uit diverse afmetingen kiezen.
  • Feestpoppen voor verschillende gelegenheden
  • Heliumballonnen, denk hierbij aan een ballonnenboog, maar ook ballonnenzuilen en ballonnen oplaten
  • Partyverhuur, waaronder partytenten en feestverlichting
  • Oud-Hollandse spelletjes, zoals sjoelbakken, stelten lopen en hoefijzer gooien

Dit is maar een greep uit de diensten die wij leveren in Groningen. Wilt u meer hierover weten? Neemt u dan contact met ons op.

Wij bieden een totaalpakket

Naast dat u in Groningen bij ons terechtkunt voor attractieverhuur of het huren van een stormbaan, kunnen wij u ook helpen met ons totaalpakket. Zo kunnen wij complete feestelijke bijeenkomsten voor zowel zakelijke als particuliere klanten verzorgen. Wij denken hierbij graag met u mee en houden uw wensen in acht. Wanneer u voor ons totaalpakket kiest, dan zorgen wij voor de inrichting van de locatie en alle attributen. Denk hierbij aan geluidsapparatuur, maar ook ballonnendecoratie en een luchtkussen, wanneer u dit wilt. Daarnaast verzorgen wij ook de catering en begeleiden wij het geheel in Groningen.

Graag meer informatie?

Heeft u nog een vraag over het huren van oud-Hollandse spelletjes bij ons? Wilt u graag meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u dat wij een ballonnenboog op locatie plaatsen in Groningen? In al deze gevallen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen. U kunt hiervoor het contactformulier op onze site invullen of een e-mail sturen naar info@feestverhuurgroningen.nl. Ook kunt u ons 7 dagen per week tussen 9.00 en 22.00 uur telefonisch bereiken. Het nummer hiervoor kunt u op onze contactpagina vinden. Wat mogen wij in Groningen voor u organiseren?