Plezier met de evenwichtsbalk

Dacht u dat de evenwichtsbalk enkel voorbehouden was aan lenige turnsters uit Friesland? Dan heeft u het goed mis. Bij Feestverhuur Groningen kunt u nu ook een evenwichtsbalk huren, die geschikt is voor in het zwembad. Op die manier doet een valpartij geen zeer en kan iedereen zijn evenwicht testen. Met deze attractie bent u verzekerd van veel plezier en buikpijn van het lachen om alle gekke valpartijen. We bezorgen alles graag bij u thuis, of u nu in Groningen, Drachten of Assen woont.

Veiligheid staat voorop

Net als bij onze andere attracties staat veiligheid voorop bij de evenwichtsbalk. Daarom is het een activiteit die alleen geschikt is voor in het zwembad, omdat het water alle valpartijen kan breken. Wij leveren u twee gelijke trappen waarop u de evenwichtsbalk kunt plaatsen. Dit kunnen wij eventueel ook voor u doen. Ook geven we u graag advies over het gebruik ervan. Zo raden wij u aan de stellage alleen te gebruiken op plekken waar het water minstens 1 meter diep is. Wilt u dat we op locatie aanwezig blijven, dan is dit in overleg ook mogelijk.

Wij gaan verder dan anderen

Onze service stopt niet bij het leveren van een evenwichtsbalk. Wij willen u graag wijzen op een aantal kenmerken van ons bedrijf:

  • U vindt bij ons alleen kwalitatief hoogwaardige producten, die voldoen aan alle eisen op het vlak van veiligheid, kwaliteit en hygiëne. Ook hebben ze een Certificaat van Goedkeuring.
  • Wij bieden u de beste service, zo hebben we een bezorgservice en helpen we u in overleg met opzetten en afbreken van de attractie.
  • Bij ons zijn prijs en kwaliteit met elkaar in balans. Niet alleen hanteren we zeer scherpe tarieven, maar u kunt ook rekenen op kwaliteit. Dat geldt voor alle 180 artikelen.
  • Al onze producten worden geleverd met duidelijke handleidingen en vooraf geven we u alle informatie die u nodig heeft. Op verzoek kunnen we ook bij het gebruik van de evenwichtsbalk aanwezig zijn.
  • Onze medewerkers zijn flexibel ingesteld. Heeft u zoveel plezier van de evenwichtsbalk dat u deze een dag langer wilt huren, dan is dat doorgaans geen enkel probleem.

Vragen? Neem contact op!

Wilt u in uw zwembad kinderen en volwassenen de evenwichtsbalk uit laten proberen? Dan is dat geen enkel probleem. Wanneer u in de stad Groningen woont, bezorgen wij voor slechts 15 euro deze activiteit bij u thuis. Woont u verder weg, bijvoorbeeld in Assen of Drachten (Friesland), dan worden de bezorgkosten in overleg bepaald. Wilt u hier meer over weten of bent u nieuwsgierig naar het prijskaartje van de evenwichtsbalk? Dan kunt u op onze contactpagina ons telefoonnummer en mailadres vinden. Wij staan graag voor u klaar. Bij onze evenwichtsbalk zijn kwaliteit en prijs perfect in balans.