Ballonbogen gemaakt op maat

Een ballonnenboog is een mooie blikvanger voor iedere gelegenheid: van een bedrijfsopening tot een entree voor een feestlocatie in bijvoorbeeld Assen of Drachten. Bij Feestverhuur Groningen maken wij iedere ballonnenboog naar wens van de klant. Samen met u bespreken wij dan ook altijd vooraf wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Wij houden hier rekening mee. Ook komen wij ook graag op locatie langs om de boel in te meten, mocht dit nodig zijn. Op deze manier creëren wij een ballonnenboog die geheel aan uw verwachtingen voldoet. Wat kunnen wij in Groningen of Friesland voor u betekenen?

Ballonnenboog voor elke gelegenheid

Ook voor ballonnenbogen kunt u terecht bij Feestverhuur Groningen. Wij maken uw ballonnenboog geheel op maat. Onze standaardbogen zijn 6 meter lang, maar wij kunnen ook andere afmetingen leveren. Ook de vorm en de kleur van de ballonnenboog kunnen wij naar wens aanpassen. Wilt u graag een boog van ballonnen voor de opening van een winkelpand en wilt u dat de ballonnen in de kleur van het bedrijf zijn? Dan is dat voor ons geen enkel probleem. Gaat u trouwen en wilt u dat de boog de vorm van een hart heeft? Wij maken het voor u. Benieuwd geworden naar onze bogen? Kijk dan snel verder op onze site voor voorbeelden van ballonnenbogen die wij voor u kunnen maken.

Daarom kiest u voor ons:

  • Op zoek naar iets speciaals? Wij maken uw ballonnenboog geheel op maat voor u.
  • Onze medewerkers voorzien u gratis en vrijblijvend van advies.
  • Wij leveren kwaliteit voor een scherpe prijs.
  • Ook uw adres voor het totaalpakket: van catering tot inrichting van uw locatie, wij regelen het voor u.
  • Wij komen graag bij u langs om alles door te nemen en op te meten, zodat er geen miscommunicatie ontstaat.

Ballonnenboog

Graag wat meer informatie?

Heeft u specifieke wensen voor uw ballonnenboog? Of wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen doen in Assen of Drachten? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Vult u hiervoor meteen contactformulier op onze website in en stuur deze naar ons toe. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons. U kunt ons 7 dagen per week tussen 9.00 en 22.00 uur telefonisch bereiken. Het nummer hiervoor vindt u op onze contactpagina. Welke wensen heeft u voor uw ballonnenboog in Groningen of Friesland?