Welke attractie wilt u huren?

Op zoek naar attractieverhuur in Assen? Wilt u graag een springkussen huren voor een kinderfeestje in Drachten? Of omdat u een buurtfeest wilt organiseren? Dan helpen wij van Feestverhuur Groningen u graag. De attracties die u bij ons vindt, zijn bedoeld voor spellen in teamverband. Vaak worden ze in combinatie met andere toestellen gebruikt. U kunt deze attractietoestellen los huren, maar wij bieden ook attractiepakketten. Hiermee kunt u tegen een voordelige prijs meerdere attracties huren. U vindt bij ons een standaardpakket in Groningen en Friesland, maar u kunt deze ook naar wens samenstellen.

Uw adres voor attractieverhuur

U vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan attractietoestellen. Van springkussens tot stokvangen, bij ons vindt u het. Wanneer u bij ons opblaasbare attracties huurt, dan krijgt u hier een elektrische blower bij geleverd. Ook kunnen wij een kabelhaspel meeleveren, indien gewenst. Voor de grotere attracties geldt dat onze attractieverhuur langskomt om u te helpen met op- en afbouw. Toestellen die u bij ons kunt huren, zijn onder meer:

  • Verschillende spellen: ezeltje prik, ballenbad circus en onze ranjakoe
  • Grote attractietoestellen: survivalbanen, levend tafelvoetbal en een gladiatorenspel
  • Voetbalattracties: stropdas schieten, pannavelden en een schietschijf

Dit is maar een greep uit ons aanbod. Meer weten over onze attractieverhuur? Neemt u hiervoor dan contact met ons op.

Gecertificeerde attracties

Als bedrijf in de attractieverhuur hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze attracties voldoen daarom aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Deze zijn vastgesteld door het WAS (Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen). Onze attractietoestellen hebben dan ook allemaal een Certificaat van Goedkeuring. Daarnaast zorgen wij er als attractieverhuur voor dat onze toestellen met regelmaat gekeurd worden. Ook krijgt u bij ieder toestel een uitgebreide, duidelijke handleiding. Zo weet u precies hoe u om moet gaan met onze attracties. Zo kan onze attractieverhuur uw veiligheid waarborgen.

Neem gerust contact op

Wanneer u nog vragen heeft voor onze attractieverhuur in bijvoorbeeld Assen of Drachten, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Hiervoor vult u het online formulier op de site in. Wij komen dan zo vlug mogelijk terug op uw vraag. Of u belt naar het telefoonnummer dat u op onze contactpagina vindt. Wij zijn bereikbaar 7 dagen per week tussen 09.00 en 22.00 uur en staan klaar om u verder te helpen. Wat kan onze attractieverhuur voor u betekenen in Groningen en Friesland?